Svedos Orient Star Revolver
Odpowiedz do tematu

: Svedos Orient Star Revolver
Nowy nabytek bardzo mnie cieszy, ten zegar zyskuje wiele przy osobistym bliższym "zapoznaniu"

Blaz
[Usunięty]
:
Gdyby nie był dla mnie za ciężki, to by na rynek nie trafił, ale w sumie dobrze, że zostaje w rodzinie. :wink:

Niech się dobrze nosi. :wink:

:
Svedos, Skoro musisz. I nie masz zamiaru mi go odsprzedać, to niech Ci będzie: GRATULUJĘ!

Blaz, Ale to chyba nie jest ten sam, co Ty miałeś?

Blaz
[Usunięty]
:
To jest ten sam. :mrgreen:

Ode mnie kupił Iks1984. Od niego kupił Jaro, a od Jaro Sylwek. :wink:

:
Szkoda, że na Tym Melepecie się zakończyła droga....

:
Tak to był Orient "przechodni", ale już z tym skończył :mrgreen: :mrgreen:

:
Nazwał bym się raczej użytkownikiem, a nie kolekcjonerem zegarków. Miałem dwa diverki, Autozillę i tego Oriencika. Została Autozilla, ale ten był dla niej zdrowym konkurentem.
Lepiej niech Svedos go używa, niż by miał leżeć w pudełku.

:
jaro19591 napisał/a:
Lepiej niech Svedos go używa, niż by miał leżeć w pudełku.

jest bardzo prawdopodobne że będzie używał - ze 2 razy w roku :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Zegarek świetny tylko żółta tarcza jest dla mnie nie do przyjęcia, osobiście wolałbym czarną.

i jeszcze jedno - Sylwek, ten pach mu wyjątkowo nie pasuje :lol:

:
Czarny jest przereklamowany :mrgreen: , od dawna "chodził" za mną żółty

A pach pasuje mu jak cholera i tego będę się trzymał i bronił jak socjalizmu, wyjątkowo pasuje mi ten zestaw.

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-09-15, 14:03, w całości zmieniany 2 razy
Blaz
[Usunięty]
:
Svedos napisał/a:

A pach pasuje mu jak cholera i tego będę się trzymał i bronił jak socjalizmu, wyjątkowo pasuje mi ten zestaw.

+1 :mrgreen: :mrgreen:

:
sie nie znacie :mrgreen:

:
Kij w mrowisko i nóż w plecy dla obrońców socjalizmu... niezły zegarek... świetny pach... ale razem... nie są sumą zalet :twisted:
Gratulacje Svedosie, cieszę się Twoją uciechą! Niech się nosi! I w błoto... :mrgreen:

:
Svedos, - zegar rewelacja i to w każdej wersji kolorystycznej - ale ten pach... On najlepiej wygląda na dobrej bransolecie... Ale niech się nosi, znaczy się szukaj błocka :twisted:

:
Problem w tym że ja nie przepadam za bransoletami, fabryczna bransoleta jest bardzo fajna i Revolver dobrze na niej wygląda, więc będzie okazja żeby do niej wrócić. Zresztą w komplecie otrzymałem jeszcze oryginalną "gumę" Orienta i customowy pasek - made by jaro - z żółtymi akcentami, będzie z czego wybierać.

:
kadarius napisał/a:
sie nie znacie :mrgreen:

+1 :mrgreen: Kup mu bransoletę w watchadoo ...

Żółciak miodzio ..

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum