i dlatego lepiej nie bede pokazywal fotorelacji coby moich bledow nie powielac
wstawie tylko foto nowej koronki niebawem
Odpowiedz do tematu
:
3 strony szpamu i tylko jedno zdjęcie??
:
no mam porobione foty z calej akcji, ale mnie svedos troche przestraszyl, ze w niebiezpieczny sposob trzymalem walek i sie przestraszylem, ze moze wiecej takich glupot narobilem
:
Dawaj, dawaj - czegoś się nauczymy. Jak nie od Ciebie, to Melepety coś może napiszą.
Bo ja bym się chciał cokolwiek nauczyć normalnie, a nie metodą prób i błędów.
Bo ja bym się chciał cokolwiek nauczyć normalnie, a nie metodą prób i błędów.
:
Ano, bo potem trzeba do majstra zanosić do naprawy
:
Nie pękaj, dawaj fotki
Karolewskiej napisał/a: |
no mam porobione foty z calej akcji, ale mnie svedos troche przestraszyl, ze w niebiezpieczny sposob trzymalem walek i sie przestraszylem, ze moze wiecej takich glupot narobilem |
Nie pękaj, dawaj fotki
:
Panowie,
Zgodnie z tym co mozecie przeczytac wczesniej, ostatecznie zdecydowalem sie na samodzielna wymiane koronki w swoim kochanym Kemmnerku... Uczynilem to, iz pierwotnie dostalem zegarek z koronka bez pierwszej litery nazwiska tworcy tego arcydziela, czyli litery "K".
W kliku krokach i na kilku fotografiach, przedstawie wam jak wygladal ten zabieg. (Svedosie, licze na Twe uwagi)
1. Rzeczy potrzebne do operacji:
- zegarek
- wkretaczek
- szczypce
- magiczna zolta pileczka zrobiona przez male zolte raczki
- koronka, ktora chcemy zalozyc
- zdejmowacz do paskow (jesli chcemy zegarek umiescic w imadelku)
- gabeczka (jesli nie mamy imadelka i nie chcemy zeby porysowac nasz skarb)
- stoliczek i zwierzatka, pozyczone od synka
2.Przy pomocy pileczki, odkrecam dekiel w sposob latwy i przyjemny.
3. Wkretaczkiem odkrecamy srubke srubke znajdujaca sie przy walku i tubusie. Wykonywalem mniej wiecej po 1/4 obrotu i sprawdzalem czy walek nie chce sie juz wysunac. Z tego co wiem to bardzo wazne, gdyz jak wykrecimy za mocno to narobimy sobie problemow. UWAGA: Srubke odkrecalem przy wysunietej koronce, w pozycji do ustawiania wskazowek.
4. Szczypcami lapie walek za kwadratowa czesc (wiem od Svedosa, ze mozna w ten sposob zlamac walek), a druga reka odkrecam koronke.
5. Po wszystkim wkladam walek na miejsce i dokrecam srubke. Przy pomocy tej samej zoltej pileczki dokrecam dekiel. Ponizej zainstalowana koronka z wygrawerowanym "K". Taki drobiazg a czyni ten zegarek kompletnym
To moj pierwszy raz w tego typu fotorelacjach wiec przepraszam za niedociagniecia.
Zgodnie z tym co mozecie przeczytac wczesniej, ostatecznie zdecydowalem sie na samodzielna wymiane koronki w swoim kochanym Kemmnerku... Uczynilem to, iz pierwotnie dostalem zegarek z koronka bez pierwszej litery nazwiska tworcy tego arcydziela, czyli litery "K".
W kliku krokach i na kilku fotografiach, przedstawie wam jak wygladal ten zabieg. (Svedosie, licze na Twe uwagi)
1. Rzeczy potrzebne do operacji:
- zegarek
- wkretaczek
- szczypce
- magiczna zolta pileczka zrobiona przez male zolte raczki
- koronka, ktora chcemy zalozyc
- zdejmowacz do paskow (jesli chcemy zegarek umiescic w imadelku)
- gabeczka (jesli nie mamy imadelka i nie chcemy zeby porysowac nasz skarb)
- stoliczek i zwierzatka, pozyczone od synka
2.Przy pomocy pileczki, odkrecam dekiel w sposob latwy i przyjemny.
3. Wkretaczkiem odkrecamy srubke srubke znajdujaca sie przy walku i tubusie. Wykonywalem mniej wiecej po 1/4 obrotu i sprawdzalem czy walek nie chce sie juz wysunac. Z tego co wiem to bardzo wazne, gdyz jak wykrecimy za mocno to narobimy sobie problemow. UWAGA: Srubke odkrecalem przy wysunietej koronce, w pozycji do ustawiania wskazowek.
4. Szczypcami lapie walek za kwadratowa czesc (wiem od Svedosa, ze mozna w ten sposob zlamac walek), a druga reka odkrecam koronke.
5. Po wszystkim wkladam walek na miejsce i dokrecam srubke. Przy pomocy tej samej zoltej pileczki dokrecam dekiel. Ponizej zainstalowana koronka z wygrawerowanym "K". Taki drobiazg a czyni ten zegarek kompletnym
To moj pierwszy raz w tego typu fotorelacjach wiec przepraszam za niedociagniecia.
:
A Pani Krowa zapewne ze Śwajcarii odebrała robotę i podpisała certyfikat
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
+100
Svedos napisał/a: |
Pierwszorzędna robota, brawo ten pan |
+100
:
Odpowiedz do tematu
Brawo, brawo!