Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-09-10, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
dokładnie.
Poza tym akurat ta turbinka SG jest także dramatycznie przewartościowana, bo zegarki z tym samym mechanizmem można kupić za około 2 tysie, a sam zegarek jest wykonany z jakościa identyczną jak modele 185/6/7, czyli kosztujące w okolicach 100 dolarów
Dopiero teraz zajarzyłem : Santino nie ma tego seagulla, pomyliłeś go Pietka z niebrandowanym Liaolingiem 5010, takim samym jak mam ja i Svedos, tylko że nasze są bardziej biskupie
Poza tym akurat ta turbinka SG jest także dramatycznie przewartościowana, bo zegarki z tym samym mechanizmem można kupić za około 2 tysie, a sam zegarek jest wykonany z jakościa identyczną jak modele 185/6/7, czyli kosztujące w okolicach 100 dolarów
Dopiero teraz zajarzyłem : Santino nie ma tego seagulla, pomyliłeś go Pietka z niebrandowanym Liaolingiem 5010, takim samym jak mam ja i Svedos, tylko że nasze są bardziej biskupie
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-09-10, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Wszystkim ,czyli nie ma ''czterokrotnie lub więcej'' różnicy.
Ja wiem że Santino ma inną , porównałem tylko z Taobao model który pokazał prezeso79.
prezesso79 napisał/a: |
się chyba im przecinek źle postawił |
Wszystkim ,czyli nie ma ''czterokrotnie lub więcej'' różnicy.
Svedos napisał/a: |
prezesso79, u nas nikt nie turbinki Sea Gulla. |
Ja wiem że Santino ma inną , porównałem tylko z Taobao model który pokazał prezeso79.
:
Ja w sumie się nie dziwię, że niektórzy dystrybutorzy chińskich zegarków stwierdzili, że podniosą ceny do poziomu zegarków szwajcarskich. Mieć grupę klientów tak nakierunkowanych, że kłalita musi kosztować i z tego nie skorzystać? Tylko że sami Chińczycy tego nie robią.
Zgodzę się, że w Chinach kuleje jeszcze kontrola jakości, ale stosunek do klienta to mają na niesłychanie wysokim poziomie. Ostatnio słyszałem o takim przypadku. Kolega zamówił u nich 100 tysięcy sztuk pewnego gadżetu. Takie darmowe coś dołączane do większych opakowań. Miał mieć akcent w kolorze czerwonym. Gdy przyszły okazało się, że akcent jest w kolorze fioletowym. Było to dość istotne, więc piszą do Chińczyków osochozi. W toku wymiany maili okazało się, że to Polacy dali błędny kod koloru, ale Chińczycy po tygodniu przysłali transport gadżetów z prawidłowym kolorem. ZA DARMO. Z PRZEPROSINAMI.
Zgodzę się, że w Chinach kuleje jeszcze kontrola jakości, ale stosunek do klienta to mają na niesłychanie wysokim poziomie. Ostatnio słyszałem o takim przypadku. Kolega zamówił u nich 100 tysięcy sztuk pewnego gadżetu. Takie darmowe coś dołączane do większych opakowań. Miał mieć akcent w kolorze czerwonym. Gdy przyszły okazało się, że akcent jest w kolorze fioletowym. Było to dość istotne, więc piszą do Chińczyków osochozi. W toku wymiany maili okazało się, że to Polacy dali błędny kod koloru, ale Chińczycy po tygodniu przysłali transport gadżetów z prawidłowym kolorem. ZA DARMO. Z PRZEPROSINAMI.
:
Pisałem o tych, które mam
ALAMO napisał/a: |
Pfff ...
A Archimede ? A Stowa A taki Dornbluth |
Pisałem o tych, które mam
:
Ano nie mam
ALAMO napisał/a: |
Santino nie ma tego seagulla |
Ano nie mam
:
ja wiem - ale byłem przekonany, że to to samo tylko nieobrandowane. Krzysiek wyprowadził mnie z błędu, że to Liaoling (czy jakoś tak). Wszystko zatem jest jasne. I rzeczywiście wygląda na to, że sam seagull jest w podobnych cenach na całym świecie.
Przypomniało mi się, że na kizi ktoś kupił turbinę seagulla i rzeczywiście chyba wybulił z 11 tys. PLN
Svedos napisał/a: |
prezesso79, u nas nikt nie turbinki Sea Gulla. |
ja wiem - ale byłem przekonany, że to to samo tylko nieobrandowane. Krzysiek wyprowadził mnie z błędu, że to Liaoling (czy jakoś tak). Wszystko zatem jest jasne. I rzeczywiście wygląda na to, że sam seagull jest w podobnych cenach na całym świecie.
Przypomniało mi się, że na kizi ktoś kupił turbinę seagulla i rzeczywiście chyba wybulił z 11 tys. PLN
Skate or die!
:
I się dziwił, że strasznie tanio, bo swissturbinki chodzą od 50 tysięcy w górę.
Przypomniało mi się, że na kizi ktoś kupił turbinę seagulla i rzeczywiście chyba wybulił z 11 tys. PLN |
I się dziwił, że strasznie tanio, bo swissturbinki chodzą od 50 tysięcy w górę.
:
To i tak male misio - podwójny tourbillion z Szanghaju okolicznościowy poszedł ostatnio na aukcji w HK za 112 000 dolców, więc jak widać - istnieje potencjał wzrostu
Przypomniało mi się, że na kizi ktoś kupił turbinę seagulla i rzeczywiście chyba wybulił z 11 tys. PLN |
To i tak male misio - podwójny tourbillion z Szanghaju okolicznościowy poszedł ostatnio na aukcji w HK za 112 000 dolców, więc jak widać - istnieje potencjał wzrostu
:
skończy się niedługo kupowanie parnisów za 250
Skate or die!
:
A ktoś ma TAO-052BD, przyznać się!
Podobają mi się niebieskie wskazówki, całość robi naprawdę dobre wrażenie. Jak miałem kasę, to oczywiście był out of stock.
Podobają mi się niebieskie wskazówki, całość robi naprawdę dobre wrażenie. Jak miałem kasę, to oczywiście był out of stock.
:
Ostatnio zmieniony przez Elix 2011-09-14, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam , zarówno tego , jak i również tego z jasną tarczą
Z tego co pamiętam bow , też ma
Z tego co pamiętam bow , też ma
Ostatnio zmieniony przez Elix 2011-09-14, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
No i co ja się pytam? Dałbyś jakieś foto na pw.
Elix napisał/a: |
Ja mam , zarówno tego , jak i również tego z jasną tarczą
Z tego co pamiętam bow , też ma |
No i co ja się pytam? Dałbyś jakieś foto na pw.
:
Odpowiedz do tematu
Jasne , nie ma najmniejszego problemu. Podeśle Ci fotki na rano.
A co do samego zegarka , jak za te pieniążki to brać i się nie zastanawiać
A co do samego zegarka , jak za te pieniążki to brać i się nie zastanawiać
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"