Cape Cod - działa nie działa?
Odpowiedz do tematu

:
Uważaj najbardziej na krawędziach - tam chrom jest raz że najcieńszy, dwa że najszybciej się wyciera.

Czino
[Usunięty]
:
Oki-będę miał na uwadze.

:
A w ogóle to po co chcesz zapalniczkę polerować?
Zippo?

Im bardziej zmęczona życiem, tym zwykle lepiej wygląda...

Czino
[Usunięty]
:
Ronsona Varflame będę chciał polerować-nie chcę, żeby wyglądał na zmęczonego bo chciałbym go do garnituru ;)

maciek
[Usunięty]
:
odkopuję. :wink: Zanabyłem te ściereczki w celu przepolerowania mojego pełnego drobnych rysek pilota. :twisted: Bez specjalnej wiary w powodzenie akcji.

I jestem w poważnym szoku, zegarek jest praktycznie jak nowy. Z czystym sumienie mogę te ściery polecić. :twisted:

:
matyr, - efekt rewelka, gdzie klikałeś?

maciek
[Usunięty]
:
jslanina napisał/a:
matyr, - efekt rewelka, gdzie klikałeś?

zegarek czy ściery? :wink:

Na kizi, chyba kolega sikkens ma. Oczywiście na zatoce taniej, ale nie chciałem czekać na przesyłkę ze Stanów.

A propos jeszcze efektu, to to są oczywiście zdjęcia przy sztucznym świetle, które ewentualne, nawet małe rysy bardzo mocno eksponuje.

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-08, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
:
matyr, a długo to trzeba polerować, żeby był efekt?

:
Kurza twarz ja nie ma cierpliwości chyba bo nic nimi nie mogę spolerować... :lol:

Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
maciek
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
matyr, a długo to trzeba polerować, żeby był efekt?

Coś Ty, moment. Najpierw powycierałem może z minutę jak mi się obiad odgrzewał, a potem drugie tyle, ale zdjąłem pasek. W tym czasie wypolerowałem też sygnowaną pre-vkę od tego zegarka, była od biurkowania pomikrorysowana prawie cała. Teraz daję głowę, że jakbym sprzedawał ją jako nową, nikt by nie pisnał słówka. :twisted:

:
Przekonałeś mnie - muszę sobie kupić. :-)

:
Działa i to bardzo dobrze działa :)
Znaczy skuteczne są na 100%. Tylko trzeba uważać na powierzchnie szczotkowane....bo też będą polerowane :lol:

:
eee, no efekt widoczny, trzeba nabyć, mam kilka zegarków którym kuracja by się przydała :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Powiem wam, że nie ma co się obawiać o czas dotarcia z zatoki. Mi z USA ściereczki wysłane w piątek dotarły w środę do skrzynki pocztowej :shock:

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
tothemax
[Usunięty]
:
Cape Cod działa wyśmienicie, drobne ryski na kopercie chromowanego Seikacza wypolerowałem w 3 min na lustro :) . Kopertę ze złota 18K to ino moment :lol: . A szczotkowane powierzchnie faktycznie robi na lustro, ale łatwo ten efekt przywrócić za pomocą gąbki matującej. Tu małe howto --> http://www.chronomaddox.c...let_refurb.html

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum