Nodo - co to?
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
rysiek napisał/a:
kwestia tylko do czego personalnie używa się zegarka...

To znaczy? :grin:

:
Jak chcesz użyć do detonacji bomby, to lepiej nie Nodo, bo mu wskazówka odpadnie i bomba nie wybuchnie :lol: :lol: :lol: :lol:

:
w sumie racja, nie polecałbym żadnym terrorystom tudzież innym chcącym zabłysnąć. a co do pierwszej sentencji, to znaczy...otóż mniej więcej żyjemy w demokracji, zatem osobiście decydujesz Sam po co i do czego Ci zegarek i jak go zamierzasz wykorzystać, a możliwości są wręcz nieograniczone tak jak pomysłowość ludzka. co więcej byłbym skłonny aby powstało takie forum absurdu(chyba ze już jest). Tam można by było tworzyć do woli.

tara
[Usunięty]
:
Wiadomo, że oficjalnym zegarkiem Al-Kaidy od bombek jest Casio. Nawet modne się stały te zegarki ostatnio.

:
myślałem że rakieta;)

Blaz
[Usunięty]
:
tara napisał/a:
Nawet modne się stały te zegarki ostatnio.

Debili nie brakuje, jak widać...

:
zawsze takie Nodo uszkodzone mozna np. rzucić po pociąg albo psu do zabawy dać :D

znajomir
[Usunięty]
:
Jak jest na gwarancji to naprawią lub wymienią na nowy. A z tego co się orientuję, z chronografem były tylko pierwsze modele (te z 2008/2009r.), moim zdaniem dużo gorsze od tych ostatnich...

:
A to widzieli a propos nodo :?: :shock: :mrgreen:
KLIK

Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-09-10, 19:29, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
W jakim sensie? :wink:

:
w sensie podlinkowanego tekstu :razz: ja zdębiałem najpierw w kwestii opisów Nodo, później odnośnie reakcji "w pewnym miejscu", a trzeci raz czytając tą odpowiedź :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
Fakt, ale czy to pierwszy raz tamto forum tak zareagowało? :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-09-10, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
:
A tego bloga nie prowadzi NETRUNNER (o ile dobrze pamiętam nicka)? Bo jeśli tak, to jako pracownik Zibiego nie jest za bardzo obiektywny :mrgreen:
Szczerze mówiąc też uważam, że na stronie Nodo opisy może i pasują, ale na stronie Time trendu to tak sobie... (choć oczywiście jest to ocena subiektywna dotycząca estetyki i szat nie ma co drzeć).

Blaz
[Usunięty]
:
Prowadzi. :wink:

Jedni warci drugich...

:
Musze przyzanć że jestem impress- cztery strony wątku na najpoważniejszym polskim forum o zegarkach, prezes stowarzyszenia interweniujący w TT, rewelacja, dali się zrobić jak smarkacze, brawa dla gości z NODO :wink:

"Everyday Curry , born in India - © by Rudolf"

http://www.facebook.com/m...9a89d91e&type=1
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum