Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-08-31, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Nawet ze sławy bez automatu - te części są takkie same, w N-ce różni sie tylko moduł automatu.
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-08-31, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
Dzięki za info będzie na przyszłość
pmwas napisał/a: |
Nawet ze sławy bez automatu - te części są takkie same, w N-ce różni sie tylko moduł automatu. |
Dzięki za info będzie na przyszłość
:
pmwas
gratuluję ciekawego nabytku
były 4 modele sław 32k?
czy ma ktoś pod ręką zdjęcia pozostałych 2 modeli ?
gratuluję ciekawego nabytku
były 4 modele sław 32k?
czy ma ktoś pod ręką zdjęcia pozostałych 2 modeli ?
:
Było chyba pięć modeli (przynajmniej ja znam 5. 2 na N-ce, 2 na K5 i jeden, o którego mechanizmie nic niestety nie wiem (oprócz tego, że to jeden z tyc dwóch oczywiście).
Ну, погоди!
:
Jeszcze raz gratuluję . Wygląda lepiej niż na zdjęciach z aukcji.
:
Ostatnio zmieniony przez buran 2011-09-03, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj siedziałem w autobusie koło dziadka który miał sławę taką jak nowy nabytek pmwas tyle że pierścień w środku był okrągły a nie prostokątny,dopiero jak wysiadłem to pomyślałem o tym że mogłem cyknąć fotkę
ps
dokładnie taka jak w tej aukcji KLIK może ktoś kompetentny wypowie się czy to biały kruk,czy zwykły automat,bo wszystkie zegarki są obfocone z wyjątkiem tego jednego
ps
dokładnie taka jak w tej aukcji KLIK może ktoś kompetentny wypowie się czy to biały kruk,czy zwykły automat,bo wszystkie zegarki są obfocone z wyjątkiem tego jednego
Ostatnio zmieniony przez buran 2011-09-03, 12:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Nieco rzadsza, ale jak poszukasz, to jest chyab nawet jeszcze jeden egzemplarz na allegro Taki, fajny soviet ale bez fajerwerków
Ну, погоди!
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-09-03, 19:28, w całości zmieniany 2 razy
Aparat wrócił!!! Prezentuję zatem lepsze fotki, choc konsekwentnie twierdzę, ze go nie otworzę. Sprzedawcy udało się nie zarysować, ale ja w siebie nie wierzę. Gdybym go zarysował, to chyba bym się pociął
I jeszcze mała damka z M2 kupiona dziś w Bytomiu (oszczędności po zakupie 32k )
Uploaded with ImageShack.us
I jeszcze mała damka z M2 kupiona dziś w Bytomiu (oszczędności po zakupie 32k )
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-09-03, 19:28, w całości zmieniany 2 razy
Ну, погоди!
:
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-09-03, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Pmwas z pokazywaniem tej sławy to już zakrawa na sadyzm, a na ostrzeżenie to już na pewno
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-09-03, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie no, kruk, kurna, kruk normalnie biały - mam tylko trzy
Ale jak Paweł jeszcze raz mi tę Sławę swoją pokaże - to za siebie nie ręczę, i mam takich tutaj co mi pomogą
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-09-03, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
buran napisał/a: |
dokładnie taka jak w tej aukcji KLIK może ktoś kompetentny wypowie się czy to biały kruk,czy zwykły automat,bo wszystkie zegarki są obfocone z wyjątkiem tego jednego |
Nie no, kruk, kurna, kruk normalnie biały - mam tylko trzy
Ale jak Paweł jeszcze raz mi tę Sławę swoją pokaże - to za siebie nie ręczę, i mam takich tutaj co mi pomogą
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-09-03, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
:
ta Sławka jest rewelacyjna!
gratki
gratki
:
Ciekawy design ma ta Slava , zresztą wszystkie 32 mają ciekawy design
:
ALAMO - możesz się burzyć i obiecuję że więcej (przynajmnie póki emocje nie opadną), nie wkleję tej Sławy. dziś kolega na kizi wrzucił... Pabiedę z '46r , teraz chyba wiem co czujesz
Ну, погоди!
:
Odpowiedz do tematu
Gratuluję, bardzo ładna Sława