tara
[Usunięty]
2011-09-03, 20:06
:
Gumshield, trafiłeś z tym Cornavinem bo własnie jego sprzedawałem. Powiedzcie mi jak się komuś opłaca dać za zegarek prawie 80zł?. Podejżewam, że nie był to interes życia, bo zabawy z tym sporo a zysk na czysto to moze z 10zł. Skupują wszystko jak leci srebrne styki, złącza telewizyjne pozłacane, elementy komputerów itp. szał po prostu. Ze złomem tak było z 2 lata temu gdy znikały całe tory z bocznic.
:
Dla jednego 10 zl to wuj nie piniądz, a dla drugiego - to 2 wina, a 2 wina, to cały dzień radości
... Ludzie mają rózne progi opłacalności"
:
No to ja ostatnio jeden mechanizm z tarczą od Wostoka ocaliłem i dostanie piękną nową kopertę
.
:
Zegarkowym skrytoprzetapiaczom, my kolekcjonerzy mówimy zdecydowane: NIE! i damy im odpór!
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
ze srebrem jest teraz to samo - są monety, których cena w katalogu jest niższa jak wartość kruszcu z którego są wykonane
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Hehe, raz to się do nas o to ormowiec przypieprzył, jakeśmy z kuzynem klecili jakąś budę. Nie zostaliśmy represjonowanym przez system, bo gdy pogoniony aktywista poszedł po wsparcie do lokalnej MO, złożono mu propozycję w zarysie analogiczną do naszej
J.
:
Cóż, wówczas nie było mi dane zwalczać reżym, zasrywając setki pieluch wielorazowych. Cóż, nie każdy może być nieugiętym bohaterem
J.