Odpowiedz do tematu
:
...a nie ma innego sposobu mocowania tarczy, tylko za pomocą śrubek, które wyglądają w tym przypadku jak śrubki, które nie pasują...
:
Oj tam, oj tam, do Pudziana mi daleko, w nadgarstku mam 16,5cm (tylko jest płaski ).
Blaz napisał/a: |
Bo Ty głębokowannowiec i Pudzian jesteś, ... |
Oj tam, oj tam, do Pudziana mi daleko, w nadgarstku mam 16,5cm (tylko jest płaski ).
:
Nom, nom, nom - wygląd świetnie...i podoba mi się nawet z tym miedzianym bezelem
:
Zegarek nawet fajny , jedno co mi nie konweniuje to kondoniarskie wskazówki . Choć pomysł na całość mi się podoba .
:
Rudolf!!! Po kiego żeś wspominał o tych wskazówkach? Jak już to zauważyłem to nie zwracam uwagi na nic innego
:
I 3 bezele w komplecie
Szkoda tylko że tytan...
Szkoda tylko że tytan...
:
Wygląda że bezel jest mocowany po prostu gwintowanymi kłami - nawet na prymitywnej tokarce można sobie robić "modowane"...
J.
J.
:
Jacek - fakt!
Podoba mi się, no podoba, w tym brązie tyż!
Tak na 300 euro gdyby je skalkulowali, to byłbym szczęśliwy.
Na Aquariusa poczekamy, coś mi się widzi jakiś luty-marzec 2012...
Podoba mi się, no podoba, w tym brązie tyż!
Tak na 300 euro gdyby je skalkulowali, to byłbym szczęśliwy.
Na Aquariusa poczekamy, coś mi się widzi jakiś luty-marzec 2012...
hrg.pl
:
Och, dla mnie nie ma przeszkód by kosztował jak ten Skur..., Sqir.. jak mu tam, ten z kopertą z szajsmetalu, co się melepety rzuciły jak szczerbaty na suchary...
J.
J.
:
+1
fakt, ze nie mielibysmyy nic przeciwko jakby go i darmo dawali
Odpowiedz do tematu
Jacek. napisał/a: |
Och, dla mnie nie ma przeszkód by kosztował jak ten Skur..., Sqir.. jak mu tam, ten z kopertą z szajsmetalu, co się melepety rzuciły jak szczerbaty na suchary...
J. |
+1
fakt, ze nie mielibysmyy nic przeciwko jakby go i darmo dawali