1GCzZ im Kirowa 2-41
Odpowiedz do tematu

Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Wiesz, tylko czasem nie bardzo można wybrzydzać i NOSa bdb czy NOS trzeba z bólem kupić :twisted:

Ale nosa można zawsze zwintydżować :twisted: i po sprawie :wink:

Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-09-01, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
:
pmwas napisał/a:
Wiesz, im bardziej skarbowate skarby tym mniej się ich dotyka.

zgadza się, to też był u mnie jeden z powodów wyprzedaży, jak oddawałem zegarmistrzowi do czyszczenia ponad 50-letnią pobiedę nówkę (z pudełkiem i papierami) to ile się nagadałem - "wie pan, z tym zegarkiem to trzeba delikatnie jak z jajkiem, bo to ponad 50-letnia nówka, żeby nic się nie stało, bo jak się stanie to...

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
...zrobię z pana grzankę" :twisted: :mrgreen: :idea:

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
...zrobię z pana grzankę" :twisted: :mrgreen: :idea:

i ti na jednym wydechu :twisted:

:
Tyle tylko, że dla mnie samo zbieranie zegarków to tylko część zabawy. Druga część to właśnie wizyty u zegarmistrza, kombinowanie, żeby zegarek doprowadzić do dobrego stanu, składnie z paru jednego. Właśnie sobie kliknąłem mechanizm Wostoka, do którego mam stalową kopertę i teraz się zastanawiam, czy będzie pasował :lol:

Spam
[Usunięty]
:
Aronus napisał/a:
Tyle tylko, że dla mnie samo zbieranie zegarków to tylko część zabawy. Druga część to właśnie wizyty u zegarmistrza, kombinowanie, żeby zegarek doprowadzić do dobrego stanu, składnie z paru jednego. Właśnie sobie kliknąłem mechanizm Wostoka, do którego mam stalową kopertę i teraz się zastanawiam, czy będzie pasował :lol:

+1

i to jest właśnie to. Nie chodzi o to żeby złapać króliczka tylko o to aby go gonić :mrgreen:

:
Coś w tym jest :) . jak już się złapie, to króliczek idzie na półkę i tam kiśnie, a ja... już gonię następnego :lol:

:
pmwas napisał/a:
Coś w tym jest :) . jak już się złapie, to króliczek idzie na półkę i tam kiśnie, a ja... już gonię następnego :lol:

Mam tak samo. Najlepsze jest dążenie do celu i 2 sek po jego osiągnięciu :mrgreen: Od 3 sek mam już milion innych celów :mrgreen:

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
No, to u mnie nie 3 sekundy, powiedzmy dzień czy dwa (o ile cel był "gruby"). Wtedy nie mogę sie z nim rozstac. Potem - na półkę i leżeć, czasem tylko ruszę, jak np ktoś chce obejrzeć. A swoją drogą - to naprawdę podpada pod zaburzenie psychiczne - kupi se dorosły chop radziecki zegarek i cały świat przestaje istnieć, a potem musi kupić następny, bo go nosi. Zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne jak nic :lol:

:
Ja tam nie podejrzewam żeby ktokolwiek na tym forum był w pełni zdrowy psycholologicznie :mrgreen:

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
pmwas napisał/a:
Zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne jak nic :lol:

A jak kto go podkupi to nawet przetoka tchawiczno - odbytnicza z zarzucaniem kału na lewą półkulę mózgu :mrgreen:

Dr Wotan Purkhaffke
Biertrinkakademie Hexengrund

:
Albo spazmy histeryczne :twisted: Tak czy inaczej - to chyba można by leczyć, pytanie tylko, czy warto???

dalw
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Albo spazmy histeryczne :twisted: Tak czy inaczej - to chyba można by leczyć, pytanie tylko, czy warto???

to już taniej dalej brnąć w te "graty" :)

:
dalw napisał/a:

to już taniej dalej brnąć w te "graty" :)

Dane z wywiadów z chorymi nie są tu jednoznaczne :mrgreen:

Purkhaffke.

Spam
[Usunięty]
:
O to forum niejeden psychiatra mógłby oprzeć swoją pracę doktorską

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum