Odpowiedz do tematu
:
Stop!!! Poczekaj do mojej wypłaty !!!
Ну, погоди!
:
Cwaniak
pmwas napisał/a: |
Stop!!! Poczekaj do mojej wypłaty !!! |
Cwaniak
:
Eeee tam, cwaniak. Byznesmen
Ну, погоди!
:
Aronus, zreorganizuj kolekcje a niepotrzebne Amfibie ślij do mnie
Aronus napisał/a: | ||
Jako, że z ruskimi czasomierzami przekroczyłem ostatnio 100 to też mnie rożne takie myśli nachodzą. Na razie jestem na etapie, żeby zdecydowanie mniej kupować kryzys wieku średniego kolekcji, albo za dużo kasy ostatnio, wydałem, ciekawe kiedy mi przejdzie |
Aronus, zreorganizuj kolekcje a niepotrzebne Amfibie ślij do mnie
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Czyli nie tylko ja się zasadzam??? Cóż, sępy zaczeły krążyć na dobre
Ну, погоди!
:
Tylko czekać aż pierwsze zdezorientowane sztuki zaczną oddalać się od swego stada
pmwas napisał/a: |
Czyli nie tylko ja się zasadzam??? Cóż, sępy zaczeły krążyć na dobre |
Tylko czekać aż pierwsze zdezorientowane sztuki zaczną oddalać się od swego stada
:
Sprzedałem wszystkie naręczne i kieszonki. Zostały budziki, ścienne, kominkowe - teraz właśnie te będę zbierał, ale już powoli w rozsądnej ilości naręcznych naliczyłem 300 - sam nie miałem pojęcia że aż tyle ich jest
zmieniłem podejście do kolekcji - zegarek naręczny ma być w użytku w planach zakupowych mam Seiko Marinemastera Spring Drive i Chronograf NB Yaeger
dalw napisał/a: |
Smok sprzedał wszystko ........ w sumie mi też ostatnio wpadła myśl żeby wszystko sprzedać i kupić np. jakieś auto sportowe, starczyłoby może nawet na porsche 928 - nie są aż takie drogie |
Sprzedałem wszystkie naręczne i kieszonki. Zostały budziki, ścienne, kominkowe - teraz właśnie te będę zbierał, ale już powoli w rozsądnej ilości naręcznych naliczyłem 300 - sam nie miałem pojęcia że aż tyle ich jest
zmieniłem podejście do kolekcji - zegarek naręczny ma być w użytku w planach zakupowych mam Seiko Marinemastera Spring Drive i Chronograf NB Yaeger
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A jak już mówimy o konkretnym/wyspecjalizowanym zbiorze i oczywiście w rozsądnych ilościach, to ja ostatnio nabyłem jednego samotnego trupka i tylko czekam na paczuszkę, która jest już na terytorium RP. Stan nieznany, ale będzie z tego raczej fajna kieszonka
Chyba da się z tego coś wystrugać
Chyba da się z tego coś wystrugać
:
Stan znany - zły . Zobaczysz jak dojdzie, faktycznei, może co z niego będzie
Ну, погоди!
:
Taaa. Koń jaki jest każdy widzi, ale czy pociągnie Obaczym
:
eeeeeeee tam gadanie, a później kończy się jak zawsze
już od jednego Kolegi z forum załatwiam części do kieszonki kirowa - już się "interes" kręci, zaraz do zbiorku przybędzie naprawiona kieszonka
a tu już do naprawy następne naręczne ......
kryzys zarzegnany
"stara miłość nie rdzewieje"
znowu na fali - po ponad rocznej przerwie nakręciłem wszystkie zegarki, posprzątałem "warsztat" - w tym uporządkowałem porozkładane budziki naręczne, które rozłożyłem chyba z 1,5 roku temu ( juz nawet nie pamiętam kiedy )
a w głowie ciągle plany stworzenia własnych modeli zegarków
chyba jednak tak źle nie będzie
Ostatnio zmieniony przez dalw 2011-09-01, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
spam01 napisał/a: | ||||
Jeszcze trochę jak się tego naczytam to i ja zacznę moje kirowszczaki rozdawać |
już od jednego Kolegi z forum załatwiam części do kieszonki kirowa - już się "interes" kręci, zaraz do zbiorku przybędzie naprawiona kieszonka
a tu już do naprawy następne naręczne ......
kryzys zarzegnany
"stara miłość nie rdzewieje"
znowu na fali - po ponad rocznej przerwie nakręciłem wszystkie zegarki, posprzątałem "warsztat" - w tym uporządkowałem porozkładane budziki naręczne, które rozłożyłem chyba z 1,5 roku temu ( juz nawet nie pamiętam kiedy )
a w głowie ciągle plany stworzenia własnych modeli zegarków
chyba jednak tak źle nie będzie
Ostatnio zmieniony przez dalw 2011-09-01, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
:
300 - i to w jakim stanie !!!!
no właśnie, pamiętam, że nie używałeś na co dzień tych swoich skarbów - ja bym się nie mógł powstrzymać
powodzenia w dalszych zakupach
Smok napisał/a: | ||
Sprzedałem wszystkie naręczne i kieszonki. Zostały budziki, ścienne, kominkowe - teraz właśnie te będę zbierał, ale już powoli w rozsądnej ilości naręcznych naliczyłem 300 - sam nie miałem pojęcia że aż tyle ich jest zmieniłem podejście do kolekcji - zegarek naręczny ma być w użytku w planach zakupowych mam Seiko Marinemastera Spring Drive i Chronograf NB Yaeger |
300 - i to w jakim stanie !!!!
no właśnie, pamiętam, że nie używałeś na co dzień tych swoich skarbów - ja bym się nie mógł powstrzymać
powodzenia w dalszych zakupach
:
Wiesz, im bardziej skarbowate skarby tym mniej się ich dotyka. Też ostatnio tak mam. Po prostu założenie na łapę nieco zmęczonej życiem Sławci 27j to fajna odmiana, ale jak się ma Sławę 32k w stanie bliskim NOS, to naprawdę zakłada się ją tylko na chwilę, żeby poruszyć automat i sprawdzić czy żyje, albo do zdjęcia. I bron boże się w niej nie chodzi, żeby nie przytrzeć
Ну, погоди!
:
Dlatego ja wole kupić zegarek w stanie dobrym+ niż NOS, bo to i cena dobra i nościć można
:
Odpowiedz do tematu
Wiesz, tylko czasem nie bardzo można wybrzydzać i NOSa bdb czy NOS trzeba z bólem kupić
Ну, погоди!