Trafiłem dziś na taki opis:
"Podnieca mnie również sytuacja, kiedy moja dziewczyna podczas seksu ma założony na prawą rękę zegarek."
Co za precyzja - musi być na prawej ręce Zresztą gość, który to opisuje okazuje się dużo bardziej hm, "wymagający" od partnerki. Poniżej link, można dać do poczytania lubej, celem legalizacji nabytku na zasadzie: a mnie interesują tylko zegarki pod kołderką
http://zdrowie.onet.pl/po...87,artykul.html
Odpowiedz do tematu
: Zegarek jako fetysz
:
Powszechnie znana jest historia o rozpalaniu partnerki świecącą lumą pod kołderką
:
Właśnie mi się przypomniała ta luma pod kołderką i pomyślałem, jacy z nas niewinni fetyszyści
:
Z nas? Czy z autora tej anegdotki?
torsen napisał/a: |
...jacy z nas niewinni fetyszyści |
Z nas? Czy z autora tej anegdotki?
:
A ja nie znam tej historii poproszę o szczegóły
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Tomek napisał/a: |
Powszechnie znana jest historia o rozpalaniu partnerki świecącą lumą pod kołderką |
A ja nie znam tej historii poproszę o szczegóły
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
W pierwszym rzędzie z autora, ale możliwe, że każdego z nas to kiedyś dopadnie
:
Pewien user napisał kiedyś, że wieczorem specjalnie zakłada Monstera, naświetla lumę, bo jego "kobieta" od tej lumy doznaje zwiększenia chuci.
kaer napisał/a: | ||
A ja nie znam tej historii poproszę o szczegóły |
Pewien user napisał kiedyś, że wieczorem specjalnie zakłada Monstera, naświetla lumę, bo jego "kobieta" od tej lumy doznaje zwiększenia chuci.
:
Taaaaa.... i pewnie jeszcze tak jak w reklamie jednego ze specyfików dla mężczyzn pyta:
Oooooo..... Co z nim zrobiłeś?!
Cytat: |
Pewien user napisał kiedyś, że wieczorem specjalnie zakłada Monstera, naświetla lumę, bo jego "kobieta" od tej lumy doznaje zwiększenia chuci. |
Taaaaa.... i pewnie jeszcze tak jak w reklamie jednego ze specyfików dla mężczyzn pyta:
Oooooo..... Co z nim zrobiłeś?!
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-09-01, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
Kiedys trzeba bylo swieczuszki rozstawiac i pieprzyc sie z takimi klimatami - dzisiaj wystarczy zalozyc swiecacy zegarek
To takie ulatwienie jest,melepety!
To takie ulatwienie jest,melepety!
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-09-01, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
jaka lumka ? - większość ma kwarce więc indiglo
:
Indiglo działa 30 sekund...
:
Niektórym "kozakom" to wystarczy
:
oni używają tachymetru
:
No i wyjaśniło mi się po co toto wogóle jest w zegarkach....
pomyslownik napisał/a: |
oni używają tachymetru |
No i wyjaśniło mi się po co toto wogóle jest w zegarkach....
:
Odpowiedz do tematu
Za to tryciaki świecą latami. Takie na każdą rękę po jednym i efekt jak z reklamy: "nawet anioły ulegną"