Seamaster, Machu macie 100% racji
jak ja rzuciłem na forum temat, że szukam zegarka z koronką po lewej stronie, bo taka umiejsowiona na trzeciej mi przeszkadza, to se Kumotry podśmiehujki robiły
Aktualnie jako EDC noszę Helsona Tortugę - superwygodny zegarek (koronka na 4)
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-08-19, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-08-19, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Też już bym ją nosił jakby uszy miała... Podoba mi się okrutnie
Smok napisał/a: |
Aktualnie jako EDC noszę Helsona Tortugę - superwygodny zegarek (koronka na 4) |
Też już bym ją nosił jakby uszy miała... Podoba mi się okrutnie
:
Ja noszę piloty 55 mm i to jest zupełnie normalny rozmiar...
Gdyby tak zrobili klasyczne koperty Fiddy i Radio w rozmiarze 53-55, to natychmiast bym sobie sprawił!
Gdyby tak zrobili klasyczne koperty Fiddy i Radio w rozmiarze 53-55, to natychmiast bym sobie sprawił!
:
Jezu Wojtek to jaką ty masz łapę
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Jaką mam mieć? Normalną! Nikt nie spróbuje takiego rozmiaru, za to wszyscy panikują! A jak już ktoś założy, to od razu zdziwko zalicza: "To jest 55 mm??? No duży, ale wcale nie aż taki wielki..."
:
55mm wystawałby mi z ręki tak połowę tarczy.
:
Kurde ja mam opory przed B-Uhrem 47 mm
:
Patafian, napisz do kolegi farfura i wypytaj się dokładnie o takiego B-Uhra - on też się bał 47 mm, czytał moją reckę Ticino i chciał, ale się bał: pytywał czy za duży nie będzie, wahał się, w końcu zaryzykował i kupił A potem napisał do mnie zachwycony, że zegarek jest IDEALNY
A jak będziesz w okolicach Wrocławia, to zapraszam na przymiarkę 48- i 55-milimetrowców
A jak będziesz w okolicach Wrocławia, to zapraszam na przymiarkę 48- i 55-milimetrowców
:
Wojtek, ja mam piękny koszerny werk i chce se B-Uhra zrobić..ale nie wiem jak będzie mi m=na łapie leżał...najchętniej to bym pomacał
:
Odpowiedz do tematu
Było pisać wcześniej... Siostra ze śfagrem i z ich dyabelskim pomiotem bawią właśnie w Krakowie - dałbym im Ticino 48 mm: zadzwoniłbyś, umówił się z nimi, pomacał, przymierzył, zdecydował tak czy siak