Nowy a-czas
Odpowiedz do tematu

:
ALAMO napisał/a:
A bys se popstrykał, c'nie :-) ??
Nooo to by był fajne .
Nie macie fotek tego zegara z bliska ?

:
Rudolf napisał/a:
ALAMO napisał/a:
A bys se popstrykał, c'nie :-) ??
Nooo to by był fajne .
Nie macie fotek tego zegara z bliska ?

Racja też jestem ciekaw tego zegara

:
Widziałęm te zegary na wystawie, ale nawet goście z Awiapribora nie byli w stanie nic powiedzieć. Nie było czasu drążyć - dałem wizytówkę, dostałem inną od pana Kaksratokwili czy tak jakoś, i tyle.

J.

:
Aviapribor nie robi o ile kojarzę awioniki do Ka-52. Zaraz poszukam kto tam grzebie - kurka, fajny temat :!: Coś znjdziemy :-)

:
ALAMO napisał/a:
Aviapribor nie robi o ile kojarzę awioniki do Ka-52. Zaraz poszukam kto tam grzebie - kurka, fajny temat :!: Coś znjdziemy :-)

Reszta Rosjan w grajdołku była raczej od broni, więc na zawartość gabloty z priborami to oni raczej szczekali. W grajdołach Jantara, Wympieła itp. to chyba nie było po co pytać.
Najbardziej zainteresowany tematem okazał się chłopak od przyrządów Revue Thommen - zegarkomaniak, oczywiście z chrono pilotem RT na łapie.

J.

:
i tadam:

leciutki ci on normalnie w srodku magnezowe płyty i plastikowa sprężyna pewnie :-)
szkiełko z dwustronnym antyrefleksem jest kozak

:
Skąd go masz, gadzie,mów po dobroci :!: :!: :!: :shock:
Ja już wici zapuściłem w Ramienskoje, ale jeszcze nic nie wiem :-(

:
misinek Twój? :shock:

Jeśli Twój to dawaj lepsze zdjęcia, rozkręcaj i wyciągaj flaki na wierzch :twisted: :razz:

:
Napisz coś o nim Misinek

:
No niestety nie mój, kosztuje tyle co chronometr pokładowy a waży ze 100gr.
Mam powazne watpliwości co siedzi w środku, ma plomby i obecny właściciel za żadne skarby nie chce dac zajrzeć.
Blackberry jak wudać nie nadaje się do robienia zdjęć.

:
Misinek, są może z tyłu zegara na obudowie jakieś napisy/punce :?: - ciekawe która fabryka produkuje te nowe aczsy :?:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
żadnych oznaczeń czy napisów nie ma, normalnie "incognito"

:
Musi chiński :lol:

:
Wcale bym się nie zdziwił :mrgreen: :mrgreen:

:
Rosjanin z ichniego forum napisał, że stąd: ОАО "Челябинский часовой завод "Молния"

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum