Odpowiedz do tematu
:
Nie no to na pewno-przecież wcale nie myślałem, że tańszy będzie niż przed liftem
:
Pewnie, tym niemniej, jeśli oni za psiknięcie na czarno liczą sobie tyle samo, co Rolek za wyprodukowanie (a nawet nie, biorąc pod uwagę marże), to już IMO przeginka
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
już z Robciem obczajamy temat Gaytony
Tomek napisał/a: |
W formie ciekawostki , dla Smoka, może się skusi: |
już z Robciem obczajamy temat Gaytony
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ale zdajesz sobie sprawę, że ich to "psiknięcie" kosztuje tyle samo, co Rolexa "wyprodukowanie", c'nie
bEEf napisał/a: |
Pewnie, tym niemniej, jeśli oni za psiknięcie na czarno liczą sobie tyle samo, co Rolek za wyprodukowanie (a nawet nie, biorąc pod uwagę marże), to już IMO przeginka |
Ale zdajesz sobie sprawę, że ich to "psiknięcie" kosztuje tyle samo, co Rolexa "wyprodukowanie", c'nie
:
TUTAJ KLIK masz inną firmę, zajmującą się customizacją Rolexów. Ceny są
A nawet majstrują przy AP.
i Patka:
Dla przykładu cena tego ostatniego to 26 000 łabędzi . Ot, taki zegarek dla ludu ..
Czino napisał/a: |
Napiszę z ciekawości |
TUTAJ KLIK masz inną firmę, zajmującą się customizacją Rolexów. Ceny są
A nawet majstrują przy AP.
i Patka:
Dla przykładu cena tego ostatniego to 26 000 łabędzi . Ot, taki zegarek dla ludu ..
:
:
PP chyba trochę zyskał...
J.
J.
:
Żaden wstyd stwierdzić fakty oczywiste
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
No ale uczucia patriotyczne, duma narodowa, Orzeł Biały, Dupa Blada...
Cholera, chyba znowu coś poplątałem
J.
Cholera, chyba znowu coś poplątałem
J.
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-16, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Gdyby jeszcze zgubili tą pseudografikę z Księżycem i z ceny obcięli trzy zera, to zdobyłbym się na patriotyczny gest.
Ale tak serio, to koperta Nautilusa mnie się mocno podobuje. Tylko resztę z mety bym wywalił.
O AP nie będę się wypowiadał, bo już na zawsze będzie mi się kojarzył z pewnymi personami z pewnego forum.
Ale tak serio, to koperta Nautilusa mnie się mocno podobuje. Tylko resztę z mety bym wywalił.
O AP nie będę się wypowiadał, bo już na zawsze będzie mi się kojarzył z pewnymi personami z pewnego forum.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-16, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Mówta co chceta, ale jakbym miał mieć jeden zegarek, to chętnie bym wybrał taki:
Ino z czarną tarczą najlepiej.
Ino z czarną tarczą najlepiej.
:
zasłyszałem właśnie taką opinię kiedyś że jakby ktoś miał mieć jeden zegarek to ten PP Nautilus , ciekawe i to nie tylko jedna osoba to mówi .. o prestiż chodzi czy o względy estetyczne ?
:
Ten Nautilus ma jedna bezwzględną zaletę. Koperta świetnie leży na nadgarstku, wogóle nie czuć że jest to, co by nie mówić, klocek Mierzyłem go jednocześnie z Junghansem Maxa Billa - i prawdę mówiąc nie wyczułem róznicy Stylistyka ... cóż ... ja bym go z boku skończył na linii lunety, ale o gustach się nie dyskutuje podobno
:
O to się właśnie rozchodzi, że jest męskich rozmiarów, a leży świetnie na ręku.
Oczywiście nie miałem możliwości nosić dłużej, tylko przymkerzyłem
Oczywiście nie miałem możliwości nosić dłużej, tylko przymkerzyłem
:
Odpowiedz do tematu
Odkopię trochę temat (modów proszę o wyrozumiałość) zawężając jeszcze bardziej budżet.
W najbliższym czasie mam zamiar nabyć taniego homarka Suba (budżet c.a. 300 PLN)
Do wyboru jest więc: Bagel / MQJ, Chronotac, Alpha, Parnis ("without logo").
Mam prośbę do Kumotrów posiadających kilka z wymienionych modeli o opinię, głównie porównanie jakości ich wykonania.
Posiadam już, co prawda, Bagel'a ale opinii nie mam o nim zbyt dobrej (to chyba najniżej notowana "marka" z wymienionych).
Pojedyncze opinie można znaleźć na forum, ale chodzi mi o zestawienie w jednym wątku - choćby jako pomoc na przyszłość dla nowych użytkowników.
Pomożecie ?
W najbliższym czasie mam zamiar nabyć taniego homarka Suba (budżet c.a. 300 PLN)
Do wyboru jest więc: Bagel / MQJ, Chronotac, Alpha, Parnis ("without logo").
Mam prośbę do Kumotrów posiadających kilka z wymienionych modeli o opinię, głównie porównanie jakości ich wykonania.
Posiadam już, co prawda, Bagel'a ale opinii nie mam o nim zbyt dobrej (to chyba najniżej notowana "marka" z wymienionych).
Pojedyncze opinie można znaleźć na forum, ale chodzi mi o zestawienie w jednym wątku - choćby jako pomoc na przyszłość dla nowych użytkowników.
Pomożecie ?