Mówisz - masz
Odpowiedz do tematu
:
:
Fajny ten cycuś
:
O! I to jest Rudolf prawidłowe, zdrowe skojarzenie !
Entwistle100 - kurcze, serio zaczynam mieć kompleksy jak te twoje kołkowce-jednokamieniowce oglądam ! I to wsio na chodzie :O!!??
Entwistle100 - kurcze, serio zaczynam mieć kompleksy jak te twoje kołkowce-jednokamieniowce oglądam ! I to wsio na chodzie :O!!??
:
Jednokamieniowce czyli dwie Lucerny i Sears chodzą ładnie i równo bo są to nosy. Sicura automat i Ancre mają po 17 kamyków i też spisują się bez zrzutu. Niestety nie noszę ich za często i leżakują sobie.
Pozdrawiam i zapraszam ponownie do wklejania swoich
Michał
Pozdrawiam i zapraszam ponownie do wklejania swoich
Michał
:
Dzięki.
Gdyby pasek miał szerszy, to bym już się za nim rozglądał. Ale i tak przekonałeś mnie - chcę gazomierza!
Gdyby pasek miał szerszy, to bym już się za nim rozglądał. Ale i tak przekonałeś mnie - chcę gazomierza!
:
W "cycku" jest 18 stka więc nie jest tak źle a całość na ręce wygląda całkiem pokaźnie.
Pozdrawiam Wszystkich!
P.S. Coś widzę że w okolicach weekendowych forum zamiera Wypić też kiedyś trzeba
Pozdrawiam Wszystkich!
P.S. Coś widzę że w okolicach weekendowych forum zamiera Wypić też kiedyś trzeba
:
Dla Blaza wszystko co ma mniej niż 24 mm to już nie to ...
entwistle100 napisał: |
W "cycku" jest 18 stka więc nie jest tak źle a całość na ręce wygląda całkiem pokaźnie.
Pozdrawiam Wszystkich! P.S. Coś widzę że w okolicach weekendowych forum zamiera Wypić też kiedyś trzeba |
Dla Blaza wszystko co ma mniej niż 24 mm to już nie to ...
:
Muszę się przyznać że też nie lubię małych zegarków a zwłaszcza wąskich pasków. Jak zegarek ma 18mm rozstawu trzeba szukać paska o jednakowej szerokości i nie wygląda wtedy na pożyczony od żony
:
Da się wcisnąć na 24mm, da się - zobaczycie.
:
A odswieze temat ,
Czy sa gazomierze wieksze niz 38 -40 mm chodzi mi o starsze modele nie cos wspolczenego cos w stylu ruhli ,
Uploaded with ImageShack.us
Czy sa gazomierze wieksze niz 38 -40 mm chodzi mi o starsze modele nie cos wspolczenego cos w stylu ruhli ,
Uploaded with ImageShack.us
:
Alpha ma chyba jakieś gazomierze...
:
kienzle life 2002 , ma wiecej
http://watchismo.blogspot...-from-1972.html
(mam juz w sumie trzeci egzemplarz)
sicury maja ze 40,
http://watchismo.blogspot...-from-1972.html
(mam juz w sumie trzeci egzemplarz)
sicury maja ze 40,
:
No powiem ci ze ten mi sie bardzo podoba , jakie pieniadze trzeba za niego zapłacic ?
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
kienzle life 2002 , ma wiecej |
No powiem ci ze ten mi sie bardzo podoba , jakie pieniadze trzeba za niego zapłacic ?