Kuba - super!
Jak zwykle zresztą!
Tylko jedno ale: czy klamra nie powinna też być zmęczona?
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-08-09, 21:33, w całości zmieniany 2 razy
Szkoda męczyć takiej ładnej klamerki
Szymek, najpierw robisz polerkę na wysoki połysk czyli 150, 250, 500, 1000, 1500, pasta polerska,
a potem męczysz czyli albo wiadro z grysem (ale gruz też się nada) albo papier 40 ale nie trzeć tylko uderzać. Potem delikatnie zmatowić 500 i polerka.
Szymek napisał/a: |
Ten wahnik od mołni , to jest to!
Wujku Kubo jakiej gradacji papier posłużył Ci do uzyskania takiego efektu? chyba że to zasługa ministrantów |
Szymek, najpierw robisz polerkę na wysoki połysk czyli 150, 250, 500, 1000, 1500, pasta polerska,
a potem męczysz czyli albo wiadro z grysem (ale gruz też się nada) albo papier 40 ale nie trzeć tylko uderzać. Potem delikatnie zmatowić 500 i polerka.
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-08-09, 21:33, w całości zmieniany 2 razy
Foch und Ch.
:
Świetnie wyszło
A już myślałem po ostatnich wyprzedażach, że to temat zamknięty
A już myślałem po ostatnich wyprzedażach, że to temat zamknięty
:
A ładnego zegarka nie szkoda?
Cytat: |
Szkoda męczyć takiej ładnej klamerki |
A ładnego zegarka nie szkoda?
:
świetnie wyszło
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Temat nie jest zamknięty, po prostu odświeżam kolekcję. Ten też zostaje u mnie tylko do końca tygodnia. Jak przejdzie pomyślnie testy to rusza za granicę.
wahin napisał/a: |
Świetnie wyszło
A już myślałem po ostatnich wyprzedażach, że to temat zamknięty |
Temat nie jest zamknięty, po prostu odświeżam kolekcję. Ten też zostaje u mnie tylko do końca tygodnia. Jak przejdzie pomyślnie testy to rusza za granicę.
Foch und Ch.
:
Widzę, że manufaktura Foch und Ch. załapała się na kontrakt w strefie walutowej
:
Eeeech, miał być dla mnie ale gość z Hiszpanii się tak uprzejmie napraszał, że się zgodziłem.
Foch und Ch.
:
A klamerku to co tu?
I linka by się jakaś zdała.
Nie będę się wypowiadał ogólnie, bo Ojciec Jakub to duchowna osoba, a tu się po ryju należy...
I linka by się jakaś zdała.
Nie będę się wypowiadał ogólnie, bo Ojciec Jakub to duchowna osoba, a tu się po ryju należy...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Panowie to jak to jest właściwie z tą tarczą?
Wiem, że na pewniaka pasuje taka od Radka 45mm i to jest wymiar 36.4mm. Niestety majfrendy mają tarcze tego rozmiaru tylko z małą sekundą. Wyjątkiem jest Getat. Do dużego Radzia wchodzi 37.6mm jednak mówicie, że po zebraniu z wymiaru po obwodzie tarcza wpasuje się do koperty Mini Fiddy tylko czy cyferki nie znajdą się wtedy niepokojąco blisko krawędzi tuż pod bezelem? Getat się ceni, u innych te większe tarcze są sporo tańsze a że chciałbym kupić więcej niż jedną tarczę (bo się uczę i potrzebuję materiału treningowego) nie chciałbym przepłacać
Ostatnio zmieniony przez marecky 2012-04-16, 18:34, w całości zmieniany 2 razy
kubama napisał/a: |
Tarcza do Radka 47mm po delikatny oszlifowaniu pasuje idealnie do mini Fiddy |
Panowie to jak to jest właściwie z tą tarczą?
Wiem, że na pewniaka pasuje taka od Radka 45mm i to jest wymiar 36.4mm. Niestety majfrendy mają tarcze tego rozmiaru tylko z małą sekundą. Wyjątkiem jest Getat. Do dużego Radzia wchodzi 37.6mm jednak mówicie, że po zebraniu z wymiaru po obwodzie tarcza wpasuje się do koperty Mini Fiddy tylko czy cyferki nie znajdą się wtedy niepokojąco blisko krawędzi tuż pod bezelem? Getat się ceni, u innych te większe tarcze są sporo tańsze a że chciałbym kupić więcej niż jedną tarczę (bo się uczę i potrzebuję materiału treningowego) nie chciałbym przepłacać
Ostatnio zmieniony przez marecky 2012-04-16, 18:34, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
Będzie dobrze, bier śmiało
Dziewczyny lubią brąz zapraszają