Odpowiedz do tematu
:
Nastąpi szybka zmiana regulaminu z pewnymi wyjątkami na niekorzyść chińczyków
:
Bo widzicie kumotrowie, kizi to takie cudowne i magiczne miejsce
:
Gdzie niezatwierdzony i niedopracowany regulamin stanowi podstawę do wywalania niektorych postów A jeśli ktoś coś napisał przed jego zmianą - to tym gorzej, najwyżej się antydatuje wiszący "aktualny"
svedos napisał: |
Bo widzicie kumotrowie, kizi to takie cudowne i magiczne miejsce |
Gdzie niezatwierdzony i niedopracowany regulamin stanowi podstawę do wywalania niektorych postów A jeśli ktoś coś napisał przed jego zmianą - to tym gorzej, najwyżej się antydatuje wiszący "aktualny"
:
Jak hartowała się stal.
:
Mi tam tylko plwociny się nazbierało.
J.
Blaz napisał: |
Jak hartowała się stal. |
Mi tam tylko plwociny się nazbierało.
J.
:
Nie tobie jednemu.
Generanie, mnie żyłka puściła tak samo...
Jacek. napisał: |
Mi tam tylko plwociny się nazbierało. J. |
Nie tobie jednemu.
Generanie, mnie żyłka puściła tak samo...
:
właśnie tak sobie czytam ten wątek (i parę innych) i wiecie co? ale jesteście zepsuci!!!!
...
PODOBA MI SIĘ TO!!!
słodka jaskinia dekadencji hehe
a tak serio - jako osoba stroniąca od kłótni i awantur na kizimizi - to zaczęło być po prostu męczące. W pewnym momencie same nowe posty nie o zegarkach a o podróbach, chińczykach, zakazać podforum czy nie...ehh..
znajduję u Was nirwanę hehehehehe
...
PODOBA MI SIĘ TO!!!
słodka jaskinia dekadencji hehe
a tak serio - jako osoba stroniąca od kłótni i awantur na kizimizi - to zaczęło być po prostu męczące. W pewnym momencie same nowe posty nie o zegarkach a o podróbach, chińczykach, zakazać podforum czy nie...ehh..
znajduję u Was nirwanę hehehehehe
:
Pozory mylą
:
Inni to nazywają podróbkarskim piekłem.
Ale trzeba przyznać - nasze forum to kompletnie inna liga rozmowy na temat zegarków.
corten napisał: |
znajduję u Was nirwanę hehehehehe |
:
Hmmm w sumie dzieki banowi na "chinszczyzne" i najazdom na temat z Chinami zwiazany trafilem tu do Was ... z czego nie ukrywam jestem dosyc bardzo mocno zadowolony
Wychodzi na to ze sami Wam robia reklame...zakazane zawsze przyciaga ludzi :]
Wychodzi na to ze sami Wam robia reklame...zakazane zawsze przyciaga ludzi :]
:
Poczekajcie tylko jak Was Alamo laxigenem nakarmi
corten napisał: |
znajduję u Was nirwanę hehehehehe |
pisar napisał: |
trafilem tu do Was ... z czego nie ukrywam jestem dosyc bardzo mocno zadowolony
|
Poczekajcie tylko jak Was Alamo laxigenem nakarmi
:
To taka nasza fala!
:
Wkleiłem tutaj, bo to jest nieustający festyn tfurczości przez duże TFU.
Ale w sumie to może już nie kopmy leżącego.
Ale w sumie to może już nie kopmy leżącego.
:
Lepiej uważać bo jeszcze jakaś nowa ftyczka się tu kręci i prezio dostanie kopie rozmów
:
Odpowiedz do tematu
A niech się wkręca - to tylko o nich będzie świadczyło, że nie potrafią przyjść pod własnym nickiem, tylko się kryją po kątach jak szczury.
Tak a propos. Podobnież dziś kizi przeszło na nowy serwer. Czyżby zaczął pokazywać prawdziwą ilość userów?
Tak a propos. Podobnież dziś kizi przeszło na nowy serwer. Czyżby zaczął pokazywać prawdziwą ilość userów?