200 sztuk.
Ten model Roberta musiał być traktowany naprawdę niedelikatnie, bo oprócz potargania powłoki PVD koperta jest też obita.
Ward stosuje trzy powłoki PVD: IPK, IPK2 i IPK3. Jak sama nazwa wskazuje najbardziej trwała jest powłoka IP3.
Tomku, generalnie masz rację co do używanych zegarków, ale czasami można nagiąć zasady jeśli ma się niespotykany egzemplarz w zasięgu ręki. Tu jednak opis wyraźnie rozminął się z rzeczywistością.
Odpowiedz do tematu
:
:
Opis był do gruntu prawdziwy.
Po prostu rozminęło się nasze i Angola pojęcie "użytkowania zegarka" ...
U nas można oksydę położyć na kopertę gdzieś. Tylko nie wiem jakiej jakości - może się okazać, że dostanie się z powrotem nie czarną, a czerniawą opalizującą
Po prostu rozminęło się nasze i Angola pojęcie "użytkowania zegarka" ...
U nas można oksydę położyć na kopertę gdzieś. Tylko nie wiem jakiej jakości - może się okazać, że dostanie się z powrotem nie czarną, a czerniawą opalizującą
:
Jeśli w zasięgu ręki i można "pomacać", to jak najbardziej można obejść tą zasadę . Ale kupno na podstawie zdjęć to zawsze dość spore ryzyko. Dlatego nie kupuję.
Blaz napisał/a: |
Tomku, generalnie masz rację co do używanych zegarków, ale czasami można nagiąć zasady jeśli ma się niespotykany egzemplarz w zasięgu ręki. Tu jednak opis wyraźnie rozminął się z rzeczywistością. |
Jeśli w zasięgu ręki i można "pomacać", to jak najbardziej można obejść tą zasadę . Ale kupno na podstawie zdjęć to zawsze dość spore ryzyko. Dlatego nie kupuję.
:
Trudno się przyznać, ale KingFishera kupowałem w zasadzie nie widząc zdjęć.
:
No to miałeś fuksa .. Twój jest w stanie idealnym.
:
Prawie. Dekiel miał ryski i w jednym miejscu koperta miała obicie. Sprzedawca jednak stwierdził, że jeśli stan nie będzie mi się podobał, to mogę zwrócić.
:
Do góry temat
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Robciu, masz szczęście że w C8 siedzi Eta, bo inaczej nie byłbyś jedynym w Polsce posiadaczem tego zegarka
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Cwaniaczek znów jedną fotką obskoczył kilka wątków.. Szpamer
A zegareczek miodny, na WUS się błąka od jakiegoś czasu ten model za $300 chyba ..
A zegareczek miodny, na WUS się błąka od jakiegoś czasu ten model za $300 chyba ..
:
Nie błąka, kupili...
One dosyć szybko znikają z rynku
One dosyć szybko znikają z rynku
:
Zestaw musi być kompletny:
:
Dawno nic nie było, to mata...
:
ja wolę czarnego
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
+1
Smok napisał/a: |
ja wolę czarnego |
+1
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
Dzisiaj chodzę w brązie, ale może jutro założę, to Was poszczuję