Steinhart Aviation Chronograph
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Tak, Steinharty są solidnie zrobione.

:
I podobno mają wzorowy customer service. Poziom nieosiągalny nawet dla wielkich zegarkowego świata.

:
Blaz napisał/a:
Pojawiają się opinie, że projekt tarczy mocno przypomina Jaegera i niestety z tym się zgodzę...

+1 przypomina Jaegera i to bardzo

Dla mnie Jaeger to mistrzostwo świata, ale temu Steinhartu do Jaegera brakuje niewiele; Steinhart podoba mi się i to bardzo :smile:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A ja go na nadgarstku nie wizualizuję... :)

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Blaz napisał/a:
Pojawiają się opinie, że projekt tarczy mocno przypomina Jaegera i niestety z tym się zgodzę...

Jakiego?

Blaz
[Usunięty]
:
Tego:

:
Poza pewnym podobieństwem tarcz chronografu, które można spotkać nie tylko w tych dwóch zegarkach, to są dwa całkiem różne modele. No i Gunter zdecydowanie mniej "zapchał" :grin: cyframi tarczę, przez co jego zegarek bardziej mi się podoba.
Poza tym, pokaż mi Łukasz zegarek Steinharta, który "tfurczo" nie czerpie z innego modelu. Są takie? :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
No wiadomo, że Steinhart to wariacje na temat. :mrgreen:

Tu chodziło właśnie o ten układ tachometrów, bo w sumie data czy idneksy są inne.

:
To chyba najbardziej popularny producent homarów na Świecie :mrgreen:

:
Tomek napisał/a:
Poza pewnym podobieństwem tarcz chronografu, które można spotkać nie tylko w tych dwóch zegarkach, to są dwa całkiem różne modele. No i Gunter zdecydowanie mniej "zapchał" :grin: cyframi tarczę, przez co jego zegarek bardziej mi się podoba.
Poza tym, pokaż mi Łukasz zegarek Steinharta, który "tfurczo" nie czerpie z innego modelu. Są takie? :mrgreen:

Obaj zrzynali:

Wskaźnik EADI z Boeinga :smile:

J.

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-16, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Znaczy, konsensus taki. :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Tego:

aaaa,