rage age i 'ich' zegarek
Odpowiedz do tematu

:
ALAMO napisał/a:
Tak zwana "Lotna warsiafska" :?:

W całej krasie, włącznie z lekkim powiewem imitacji ostatniego byznesowego serialu z telewizora :wink:

J.

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-13, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Totalna porażka.

hrg.pl
Blaz
[Usunięty]
:
Jacek. napisał/a:
kadarius napisał/a:

nawet jakieś oficjalne listy sobie Władek z Vistulą wymieniali i coś oficjalnego się nawet na kizi pokazało

Och, ten to już obiecywał sobie złote góry za forumowy projekt garniturowca dla nich. Tyle że panowie od "brandów" Vistuli byli nastawieni na naszumienie i spierdalamento z kasą. O ile pamiętam próbowali przejąć i wyssać Kruka, wskutek czego zostali przez niego wykupieni.

J.

PS: Fajnie to wyglądało: panowiwe z Vistuli poczynali sobie na forum dość arogancko, a niedostatecznie czołobitne posty istniały co najwyżej po paręnaście sekund.

A! To ci sami? Czyli miałem rację, że to takie małe dyktatorki. :mrgreen:

:
Ale co oni, mieli jakieś podforum założone z własna moderką ? Bo nie zajarzyłem tego lotnego projektu, widać odegnal mnie zapach kupy ...

Blaz
[Usunięty]
:
Z tego, co pamiętam, to tylko wątek mieli, a moderki nie musieli mieć swojej. Wystarczyła miejscowa, typowa. :mrgreen:

:
nie podforum tylko wątek dotyczący GP i vistuli
Skończyło się tym że po rozmowie z Władkiem R. Bauer zobowiązał się do wycofania zegarków z oferty

:
Nie było żadnego forumowego projektu "dla" vistuli. Było ogólnie wyrażane żenua tym zegarkiem jako "podróbką" GP (zwłaszcza, że w reklamach Brosnan występował z pierwowzorem), które przełożyło się na oficjalne stanowisko Klubu, a ono o dziwo, zadziałało jak napisał Darek.

EDIT: Ciachnąłem tysięcznego posta, aż se kawy zrobię w nagrodę

Ostatnio zmieniony przez bEEf 2011-07-14, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
:
...zrób se kawy i zagryź ciasteczkiem...

:
Se też zrobiłem kawę, ale bez powodu :-)

:
Qwa, a ja jeszcze kawy nie piłem dziś.
Chyba już czas, c'nie?

:
Ja dwie (w tym jedna szatan - espresso con grappa - napitek zdecydowanie nie polecany dla nadcisnieniowcow :idea: )

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Chyba już czas, c'nie?

Tia, popsuł mi się ekspres w pracy, umieram :evil:

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ciesz się, że masz ekspres w ogóle.
U mnie lura z przelewowego :-(

Jak Ci taka pasuje, to zapraszam ;-)

:
Santino napisał/a:
Jak Ci taka pasuje, to zapraszam

Spoko, ale trochę daleko ;-)
Na razie kolega z sąsiedniego pokoju poratuje.

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ekspresy do kawy w pracy mają, burżuje. Ja tam żem dostał dzisiaj butelkę wody gazowanej.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum