Odpowiedz do tematu
:
Rudolf, 10 sztuk "limitki" ogarniesz bez problemu
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
E! Postawisz szczękę obok Hiltona to sobie paniska z lanczu wyjdą, kupią po sztuce i potem tylko propaganda szeptana, że obok hotelu strasznie tanie gadżety dają.
:
...z magazynka - rrattattattatta
Rudolf napisał/a: |
Serie po 10 - 20 to ja mogę choćby jutro |
...z magazynka - rrattattattatta
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Warunek tylko, by napis "Swiss Made" na deklu dać maksymalnie dużą czcionką. Kłalitę musi być widać.
W środku ofc Unitas a nie Anitas. Szczęka pod Hiltonem zobowiązuje. To prawie jak salon. To będzie prestiżowa szczęka.
Blaz napisał/a: |
E! Postawisz szczękę obok Hiltona to sobie paniska z lanczu wyjdą, kupią po sztuce i potem tylko propaganda szeptana, że obok hotelu strasznie tanie gadżety dają. |
Warunek tylko, by napis "Swiss Made" na deklu dać maksymalnie dużą czcionką. Kłalitę musi być widać.
W środku ofc Unitas a nie Anitas. Szczęka pod Hiltonem zobowiązuje. To prawie jak salon. To będzie prestiżowa szczęka.
:
...zbierz i dla mnie trochę jabłek...
Janek napisał/a: |
Do sadu idziemy! |
...zbierz i dla mnie trochę jabłek...
:
Co za kupa. I ten Ciapul z grymasami (mama nie dała na BMW, czy co???), i ta bidna Maryna, wypaćkana Humbrolem. Czy ze wzystkiego w tym kraju musi wyłazić żenująca kupa?
Przynajmniej warto docenić subiektów i kumpli pipinka, którzy w komentarzach ofiarnie zrobili z siebie wała. Mnie nie byłoby stać na taki gest.
Gburek.
Co za kupa. I ten Ciapul z grymasami (mama nie dała na BMW, czy co???), i ta bidna Maryna, wypaćkana Humbrolem. Czy ze wzystkiego w tym kraju musi wyłazić żenująca kupa?
Przynajmniej warto docenić subiektów i kumpli pipinka, którzy w komentarzach ofiarnie zrobili z siebie wała. Mnie nie byłoby stać na taki gest.
Gburek.
:
a wiecie że sprzedawca któremu uda się to wepchnąć, dostaje 6 stówek prowizji?? Poza tym wydaje mi się że chyba już gdzieś było mówione o tym zegarku
:
Ale o tej Maryśce, czy o poprzednim wyczynie koncernu Partolanka, czyli homarku GP w krzywo odlanej kopercie?
J.
Arek napisał/a: |
Poza tym wydaje mi się że chyba już gdzieś było mówione o tym zegarku |
Ale o tej Maryśce, czy o poprzednim wyczynie koncernu Partolanka, czyli homarku GP w krzywo odlanej kopercie?
J.
:
o tym, tamtego nie kojarzę
:
o tamtym głośno było swego czasu na kizi - nawet jakieś oficjalne listy sobie Władek z Vistulą wymieniali i coś oficjalnego się nawet na kizi pokazało
:
Och, ten to już obiecywał sobie złote góry za forumowy projekt garniturowca dla nich. Tyle że panowie od "brandów" Vistuli byli nastawieni na naszumienie i spierdalamento z kasą. O ile pamiętam próbowali przejąć i wyssać Kruka, wskutek czego zostali przez niego wykupieni.
J.
PS: Fajnie to wyglądało: panowiwe z Vistuli poczynali sobie na forum dość arogancko, a niedostatecznie czołobitne posty istniały co najwyżej po paręnaście sekund.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-13, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
kadarius napisał/a: |
nawet jakieś oficjalne listy sobie Władek z Vistulą wymieniali i coś oficjalnego się nawet na kizi pokazało |
Och, ten to już obiecywał sobie złote góry za forumowy projekt garniturowca dla nich. Tyle że panowie od "brandów" Vistuli byli nastawieni na naszumienie i spierdalamento z kasą. O ile pamiętam próbowali przejąć i wyssać Kruka, wskutek czego zostali przez niego wykupieni.
J.
PS: Fajnie to wyglądało: panowiwe z Vistuli poczynali sobie na forum dość arogancko, a niedostatecznie czołobitne posty istniały co najwyżej po paręnaście sekund.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-13, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
niejaki Albin broni to ustrojstwo mało tego kupił ten wynalazek
porównuje go do
http://www.brevetto.de/black_pearl_sc_EN.html
porównuje go do
http://www.brevetto.de/black_pearl_sc_EN.html