Odpowiedz do tematu
:
Trzeba mieć bogate życie wewnętrzne
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
: Re: Odparzony nadgarstek
A może to nie odparzenie a początki uczulenia na nikiel lub inny metal znajdujący się w bransolecie/klamerce/kopercie?
Ram napisał/a: |
Wczoraj odparzyłem sobie nadgarstek paskiem a dziś poprawiłem branzoletą. Wam to też się kiedyś zdarzyło? Ostatnio zrobiło się ciepło no i człowiek się bardziej poci. Zawsze noszę zegarek 24h na dobę, poprostu lubię mieć go w nocy na ręku i jak się budzę to se mogę sprawdzić od razu godzinę, po coś w końcu jest ta luminowa. Ostatnio te paski 24mm mnie pokonały, normalnie aż mam sznyty. Pomyślałem trzeba przejść na branzolete, ale ta dosyć ciasna okazała się jeszcze gorsza i tylko pogorszyła sprawę. Najpierw swędziało, ale zignorowałem to, myślę se co tam trzeba być twardym to tylko swędzenie. Teraz pozostaje tylko nosić zegar na prawej Waszym zdaniem co jest najlepsze 24h na dobe, branzol, NATO a może guma? |
A może to nie odparzenie a początki uczulenia na nikiel lub inny metal znajdujący się w bransolecie/klamerce/kopercie?
:
A ja jak wracam do domu zdejmuje zegarek i śmigam przez większość część dnia nagi
:
To ten model, twardzielu?
bow napisał/a: |
Ostatnio na noc zakładam Body Glove. Lekki, plastik, na gumie i można sobie przypalić guziczek aby wyświetlił godzinę. Idealny do wszystkich powyższych postulatów |
To ten model, twardzielu?
:
To jakaś nowa wersja...
Gustowny, gustowny...
Rozważam!!!
Gustowny, gustowny...
Rozważam!!!
:
Przy body glove i gumie warto mieć zasypkę, bo inaczej nomen omen odparzy.
:
Lepiej mieć tasiemca niż nie mieć żadnego życia wewnętrznego.
bow napisał/a: |
Trzeba mieć bogate życie wewnętrzne |
Lepiej mieć tasiemca niż nie mieć żadnego życia wewnętrznego.
:
Gumę trzeba umieć nosić
:
Nasz Kościół zabrania nosić gumę...
:
A w Toruniu noszą od rana ... Na sobie ..
:
Bezpieczny stosunek z klientem to podstawa dobrej etyki handlowej.
:
Jak widziem, ogólnie kroczem do Europy
J.
J.
:
Odpowiedz do tematu
U mnie też zegarek nie znika z ręki na noc, jakoś nie lubię się z nim rozstawać na dłużej. A myślałem już że to tylko ja tak mam ;P