Corum - najbrzydszy zegarek świata
Odpowiedz do tematu

:
a ja za darmo bym chciał - i natychmiast na aukcję, szukać "światłego kolekcjonera" gotowego kupić to cudowne dzieło sztuki za milion baksów :mrgreen:

:
Fakt, jest to okaz typowo kolekcjonerki - nosić to raczej ciężko. Za darmo też bym chciał, nawet jeśli nie milion, to 3 tysie juro też piechotą nie chodzi ;)

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ale przyznajcie, że ktoś z takim czymś na ręku byłby na każdej imprezie w centrum zainteresowania, a jak komuś o to chodzi i ma wolne 3 kiloeuro, to czemu nie?

PS Za darmo - biorę. Odstąpię za 2 kiloeuro, okazja!

Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-07-04, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Zinajda, zgadzam się i myślę, że właśnie o to w tym sikorze chodzi. Coś dla ludzi przy kasie zgrywających ekscentryków. Pasuje np. do Palikota ;)

Blaz
[Usunięty]
:
Żeby się znaleźć w centrum zainteresowania, to musiałby być albo na horror party, albo na jakimś otwarciu galerii sztuki nowoczesnej. :mrgreen:

Jest granica między ekscentryzmem, a bezguściem...

:
Blaz napisał/a:
Jest granica między ekscentryzmem, a bezguściem...

A widziałeś zegarek Palikota, z którym występuje czasem? Właśnie o tym mówię :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
A ja mówię o tym Corumie, bo o nim wątek jest. :mrgreen:

:
panowie nie mylcie dwóch systemów walutowych :mrgreen: - nawet jeśli ktoś kupi taki zegarek to na pewno się z nim publicznie nie wystąpi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
Jestem jedyny który by przywdział tego Coruma na rękę ? :twisted:

:
Rudolf - odstaw majeranek czy inne ziółka i odłącz się od matrixa :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Cóżeś dziś brał, nieszczęsny? :mrgreen:

:
ej no jest oryginalny a jego cena rynkowa pozwoliła by mi go sprzedać bardzo szybko i kupić coś mniej wyuzdanego :)

Blaz
[Usunięty]
:
A! O taki plan Ci chodzi? W sumie... Masz rację. Pecunia non olet. :mrgreen:

:
Rudolf napisał/a:
sprzedać bardzo szybko i kupić coś mniej wyuzdanego

to rozumiem, ale żeby od razu zakładać :shock:

:
Ojtam, tylko prawdziwy mężczyzna z jajami ze stali będzie mieć odwagę założyć coś takiego. Na pytanie "dlaczego" odpowie, że taki miał kaprys. A jak się komuś nie spodoba, to w trąbę :twisted:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum