Odpowiedz do tematu
:
Odkopuję specjalnie po to, żeby powiedzieć jak bardzo Was nienawidzę! Zwłaszcza Spinnera (którego swoją drogą pamiętam z pentax.org ) ! Ta Eterna (koniecznie biała, mam słabość do białych tarcz), zaatakowała mnie tak podstępnie jak swego czasu wieniec zaatakował prezydenta Janukowycza Nie lubię Was... Foch!!
:
suchotnik7, Spinner już sprzedał ten zegarek
:
Ale miał więc i tak mam powody by go nienawidzić
Jak zostanę już skorumpowanym politykiem lub urzędnikiem to też sobie sprawię tą Eternę Za Wasze pieniądze
Jak zostanę już skorumpowanym politykiem lub urzędnikiem to też sobie sprawię tą Eternę Za Wasze pieniądze
:
Masz zamknięte oczy jak o tym myślisz ?
suchotnik7 napisał/a: |
Jak zostanę już skorumpowanym politykiem lub urzędnikiem to też sobie sprawię tą Eternę Za Wasze pieniądze |
Masz zamknięte oczy jak o tym myślisz ?
:
I błogi uśmiech na twarzy ale lepiej skończmy ten temat
:
Tylko uważaj, żeby Ci nie pozostał widok zegara na wieży ratusza we Wronkach, widziany w kratkę
suchotnik7 napisał/a: |
Ale miał więc i tak mam powody by go nienawidzić
Jak zostanę już skorumpowanym politykiem lub urzędnikiem to też sobie sprawię tą Eternę Za Wasze pieniądze |
Tylko uważaj, żeby Ci nie pozostał widok zegara na wieży ratusza we Wronkach, widziany w kratkę
:
Trzy polskie miasta, które prawdziwy polski mężczyzna zwiedzić powinien: Białołęka, Rawicz, Wronki.
:
Białołęka to teraz gmina Stolnicy, tak sobie doprecyzowałem, nie wiem, co mnie dziś naszło
:
Odpowiedz do tematu
Fakt. Ten kawał pochodzi z około 1995 roku, a Białołęka jest dzielnicą Warszawy od 2002 roku.