Blaz napisał/a: |
Zegarek... Straszne siedlisko węży. |
Odpowiedz do tematu
:
:
Dzięki Panowie.
A KonTiki to fajny zegar, szczególnie stare mają fajny klimat, ale nowe też są piękne.
Słuchajcie Waldka, on coś wie na ten temat...
A KonTiki to fajny zegar, szczególnie stare mają fajny klimat, ale nowe też są piękne.
Słuchajcie Waldka, on coś wie na ten temat...
:
My to "cudo" też widzieliśmy naocznie i węża nie widzielim. Znaczy sp... ył z tarczy.
:
Se kup książkę i se poczytaj . Jest choćby TUTAJ za całe 15 zetafonów (używana).
Dzięki za przypomnienie jednej z moich ulubionych książek z przełomu lat 70 i 80-ych. Przeczytałem ją kilka razy, za każdym razem z wypiekami na twarzy .
A książeczka już na mnie czeka u rodziców, trzeba sobie odświeżyć tą historię.
ALAMO napisał/a: |
Świetny i pouczający artykuł Dziękuje i prosze o dokładkę |
Se kup książkę i se poczytaj . Jest choćby TUTAJ za całe 15 zetafonów (używana).
Dzięki za przypomnienie jednej z moich ulubionych książek z przełomu lat 70 i 80-ych. Przeczytałem ją kilka razy, za każdym razem z wypiekami na twarzy .
A książeczka już na mnie czeka u rodziców, trzeba sobie odświeżyć tą historię.
:
W temacie Kon-Tiki i ja dorzucę swoją ciekawostkę:
( więcej zdjęć: http://s78.photobucket.co...lkach/Kon-Tiki/ )
Taki drobiazg sobie wydłubałem kilka lat temu, może niedługo wrócę do tego zajęcia
( więcej zdjęć: http://s78.photobucket.co...lkach/Kon-Tiki/ )
Taki drobiazg sobie wydłubałem kilka lat temu, może niedługo wrócę do tego zajęcia
:
Machu, świetna... Tylko Kon-Tiki na żaglu brak...
Gratuluję talentu.
Gratuluję talentu.
:
W jaki sposób ginekolog naprawia silnik w samochodzie?
Przez rurę wydechową
Przez rurę wydechową
:
Machu , świetna robota .. Gratuluje dobrego rzemiosła
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
Dzięki Panowie...
Swoją drogą szkoda mi tylko było tych rekinów, które tak niemiłosiernie tłukli na pokładzie, to bardzo miłe i towarzyskie zwierzęta są...
Swoją drogą szkoda mi tylko było tych rekinów, które tak niemiłosiernie tłukli na pokładzie, to bardzo miłe i towarzyskie zwierzęta są...
:
Można byłoby powtórzyć taką wyprawę. Ciekawe czy Eterna dałaby mi jakiś zegarek, żebym promował go w czasie żeglugi.
Degustatorze jesteś mistrzem, wielkie dzięki, że Ci się chciało zrobić takie opracowanie.
Ja sobie jutro przeczytam, bo dziś mi się nie chce.
Degustatorze jesteś mistrzem, wielkie dzięki, że Ci się chciało zrobić takie opracowanie.
Ja sobie jutro przeczytam, bo dziś mi się nie chce.
:
Podobny do kurciaka?
ALAMO napisał/a: |
I mają dobry smak ... |
Podobny do kurciaka?
:
Jak dobrze przyprawiony, to prawie jak kurczak
:
Odpowiedz do tematu
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.