ALAMO napisał: |
Kuba postarał się i zdobył świetny mesydż : można zamówic samą tarczę do rzeczonych Chrono. Jeśli ktoś jeszcze takiego nie ma, może się wyposażyć w samą tarczę i dekiel - jak się złutszy - to dokumi zegarek do kompletu Moim zdaniem - to idealne udżetowe rozwiązanie które UDA SIĘ zrobić! |
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Nie przyznaję się do tego co zrobiłem. Za to się też oflaguję i przykuję do kaloryfera jakem Foch i ch...!
A poza tym zadałem jeszcze Jacksonowi dobijające pytanie czy nie ma przypadkiem tych tarcz w wersji STERILE bez tego Parnisa, choronometera i power reserwa. Zobaczymy.
:
Kuba...mów mi wuju ....nie pomyl tylko z tym drugim co kończy się na ...uju
:
Rozwiązanie: sama tarcza + dekiel jest świetne. Wchodzę w to !!!
:
To już jest OSTATECZNY dowód na nadużycia i malwersacje będące wynikiem spisku wiadomych sił działających przecie NArodowi Polskiemu!!
Wziął i spytał BEZ REFERENDUM!!
Proponuję go dożywotnio zabanować, a wprzódy oćwiczyć jako pierwszego podróbkarza, ba, czerpiącego wymierne korzyści majątkowe z krzewienia podróbkarstwa! Mam potwierdzne wiadomości, że na nieszczęsnym Sphinxie który kupił dla celów poznawczych Mariannę Militaną, by, jak Pawlak, na nią patrzyć i się tak nią nabrzydzić że ehh!, a potem dla kamuflarzu latał z nią po Warszawie ciesząc się jak szczerbaty na suchary - zarobił 11 groszy na różnicach kursowych!
Obnażyłem twą podłość, geszefciaru !
kubama napisał: |
A poza tym zadałem jeszcze Jacksonowi dobijające pytanie czy nie ma przypadkiem tych tarcz w wersji STERILE bez tego Parnisa, choronometera i power reserwa. Zobaczymy. |
To już jest OSTATECZNY dowód na nadużycia i malwersacje będące wynikiem spisku wiadomych sił działających przecie NArodowi Polskiemu!!
Wziął i spytał BEZ REFERENDUM!!
Proponuję go dożywotnio zabanować, a wprzódy oćwiczyć jako pierwszego podróbkarza, ba, czerpiącego wymierne korzyści majątkowe z krzewienia podróbkarstwa! Mam potwierdzne wiadomości, że na nieszczęsnym Sphinxie który kupił dla celów poznawczych Mariannę Militaną, by, jak Pawlak, na nią patrzyć i się tak nią nabrzydzić że ehh!, a potem dla kamuflarzu latał z nią po Warszawie ciesząc się jak szczerbaty na suchary - zarobił 11 groszy na różnicach kursowych!
Obnażyłem twą podłość, geszefciaru !
:
Adam no jak masz Parnisa to rozwiązanie dla ciebie jest idealne zmienisz sobie tylko tarczę i dekiel i już masz. Gorzej z tymi (ja też) co nie mają jeszcze Parnisa
:
W tym rzecz, że jeszcze nie mam, ale sobie kupię.
Rozwiązanie z tarczami ma to do siebie, że:
- wysyłka kilkunastu-kilkudziesięciu tarcz raczej nie wzbudzi większych podejrzeń na cle, a tylu zegarków w 1 paczce - na pewno
- podmiankę można wykonać samemu lub u zegarmistrza (minutowa robota)
- jeśli komuś przyjdzie do głowy złożyć podanie o usunięcie konta to będzie mógł całkowicie zerwać z forum poprzez demonstracyjną zmianę tarczy
darekmp3 napisał: |
Adam no jak masz Parnisa to rozwiązanie dla ciebie jest idealne zmienisz sobie tylko tarczę i dekiel i już masz. Gorzej z tymi (ja też) co nie mają jeszcze Parnisa |
:
Aaa no to dobrze myślisz - popieram
:
Będziesz zadowolony
W najgorszym razie kupiłeś komuś fajny prezent pod choinkę, ale nie wierzę, że sobie choć jednej nie zostawisz
Sir, you have just won the internet. Congratulations
GrzecH napisał: |
Zamówiłem dwie RC-G2 i jeden diver - zmienię i i porównam..... |
ALAMO napisał: | ||
|
:
Na Marina Watch biały parni chrono 60$...
:
...to całego zegarka nie przewiduje się "0" />
ALAMO napisał: |
Kuba postarał się i zdobył świetny mesydż : można zamówic samą tarczę do rzeczonych Chrono. Jeśli ktoś jeszcze takiego nie ma, może się wyposażyć w samą tarczę i dekiel - jak się złutszy - to dokumi zegarek do kompletu Moim zdaniem - to idealne udżetowe rozwiązanie które UDA SIĘ zrobić! |
...to całego zegarka nie przewiduje się "0" />
:
Plus 10 dolców wysyłka to razem 70
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
...chciałem się dopisać do poprzedniego wątku, ale się zamknął
Ktoś chciał zobaczyć z czerwonym CW (nie pamiętam kto )
Ktoś chciał zobaczyć z czerwonym CW (nie pamiętam kto )
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-02-21, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Maxio Ty nie narzekaj, Ty już zadania masz wyznaczone
:
A u Jacksona chyba 65 z przesyłką wliczoną (dane sprzed miesiąca trzeba zweryfikować).
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Tia... ale moze by za free przesłal "czy cuś"... Jak więcej sztuk...