Cześć i czołem!
Dzisiaj z gliwic wróciłęm na tarczy. Poza cześciami do mojego Zenitha trafiłą się tylko taka damska czajeczka na otarcie łez wylanych nad zmarnowanym paliwem
No dobra, koniec żartów:
I wnętrzności
Ale mi się przyfarciło!
Odpowiedz do tematu
: Czajka z Gliwic
Ну, погоди!
:
pmwas, Pogratulował Czajeczki , gdzieś taką widziałem tylko nie pamiętam gdzie
:
Całkiem fajna
:
Fajna, rzadka, pełnosprawna, mało sciachana. Czego chcieć więcej? No, moze zeby była nieco ładniejsza
Ну, погоди!
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Faktoza że brzydal. Ale w kolekcji na pewno będzie cieszył Gratki !
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
prawdziwa perełka do kolekcji
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 09:46, w całości zmieniany 2 razy
Właśnie wróciłem z DG. Humor mam taki sobie, jako że Sputnniczek rozwściekł mnie potwornie, bo okazał się zardzewiałym trupem - pod tarczą taki "kisiur", że nie ma co ratować (może gdyby tarcza była lepsza ) Nawet gdy chciałem chociaż koronkę przeszczepić mojemu VP (była oryginalna w niezłym stanie), to okazało się, ze z gintu nie zostało już nic - tylko bez sensu rozbierałem Precyzyjnego . Na szczęście została mi jeszcze dość cenna tarczka sekundnika. Zawsze jakiś zakup musi nie wyjść. A teraz te udane zakupy:
Babcia czajek waszych babć Zwiezda UCzZ
Upload
I "cywilny" Komandirski :
Ten akurat skompensował mi finansowo Sputnika, bo kosztował dyszkę - chociaż tyle dobrze...
Babcia czajek waszych babć Zwiezda UCzZ
Upload
I "cywilny" Komandirski :
Ten akurat skompensował mi finansowo Sputnika, bo kosztował dyszkę - chociaż tyle dobrze...
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 09:46, w całości zmieniany 2 razy
Ну, погоди!
:
pmwas, Bardzo ładna Zwiezda , ale Wostoczek fajniejszy
:
W tych sputnikach tarcza jest fototrawiona,tak że po umyciu powinno być git,najważniejsza jest tarczka sekundnika.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie, biały lakier zlazł, czarne napisy w połowie zlazły, a po umyciu jest tylko gorzej. Dop tego ma dorabiane nóżki. No i ta kupa rdzy w mechanizmie, nie - nie ma sensu go ratować. Lepiej zostawić tarczę sekundnika, bo jest w niemal idealnym stanie (jej akurat nie zalało) i poszukać ładnego sputnika, któremu jej brakuje - to korzystniejsze rozwiazanie, bo moze się jakiś wartościowy egzemplarz poratuje
Co zaś sie tyczy Wostoka - luma działa fantastycznie, wielka szkoda, ze się wykruszyła ze wskazówki minutowej...
Co zaś sie tyczy Wostoka - luma działa fantastycznie, wielka szkoda, ze się wykruszyła ze wskazówki minutowej...
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
Czasami trafiają się te sputniki z przełożonym sekundnikiem,dlatego nie wzbudzają zainteresowania.Ja tak swojego trafiłem,nikt nie zauważył że tarczka leżała obok
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Odpowiedz do tematu
Ano właśnie - to ja po prostu poczekam na takiego wybraka
Ну, погоди!