Czajka z Gliwic
Odpowiedz do tematu

: Czajka z Gliwic
Cześć i czołem!

Dzisiaj z gliwic wróciłęm na tarczy. Poza cześciami do mojego Zenitha trafiłą się tylko taka damska czajeczka na otarcie łez wylanych nad zmarnowanym paliwem :(

No dobra, koniec żartów:

I wnętrzności :grin:

Ale mi się przyfarciło!

Ну, погоди! :wkurzony:
:
pmwas, Pogratulował Czajeczki , gdzieś taką widziałem tylko nie pamiętam gdzie :roll:

:
Niezły połów, niezły, w błotko polecam skok :mrgreen: :mrgreen:

:
Całkiem fajna :)

:
Fajna, rzadka, pełnosprawna, mało sciachana. Czego chcieć więcej? No, moze zeby była nieco ładniejsza :twisted:

:
Oj tam, oj tam :!:
Przeciez nie będziesz jej nosil, żeby miała być ładna :P ;)

:
Faktoza że brzydal. Ale w kolekcji na pewno będzie cieszył :D Gratki !

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
prawdziwa perełka do kolekcji :grin:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Tak brzydka, że aż ładna.
Szczerze zazdroszczę.

:
Właśnie wróciłem z DG. Humor mam taki sobie, jako że Sputnniczek rozwściekł mnie potwornie, bo okazał się zardzewiałym trupem - pod tarczą taki "kisiur", że nie ma co ratować (może gdyby tarcza była lepsza :( ) Nawet gdy chciałem chociaż koronkę przeszczepić mojemu VP (była oryginalna w niezłym stanie), to okazało się, ze z gintu nie zostało już nic - tylko bez sensu rozbierałem Precyzyjnego :evil: . Na szczęście została mi jeszcze dość cenna tarczka sekundnika. Zawsze jakiś zakup musi nie wyjść. A teraz te udane zakupy:

Babcia czajek waszych babć :) Zwiezda UCzZ

Upload

I "cywilny" Komandirski :???: :

Ten akurat skompensował mi finansowo Sputnika, bo kosztował dyszkę - chociaż tyle dobrze...

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 09:46, w całości zmieniany 2 razy
:
pmwas, Bardzo ładna Zwiezda :wink: , ale Wostoczek fajniejszy :twisted:

:
W tych sputnikach tarcza jest fototrawiona,tak że po umyciu powinno być git,najważniejsza jest tarczka sekundnika.

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Nie, biały lakier zlazł, czarne napisy w połowie zlazły, a po umyciu jest tylko gorzej. Dop tego ma dorabiane nóżki. No i ta kupa rdzy w mechanizmie, nie - nie ma sensu go ratować. Lepiej zostawić tarczę sekundnika, bo jest w niemal idealnym stanie (jej akurat nie zalało) i poszukać ładnego sputnika, któremu jej brakuje - to korzystniejsze rozwiazanie, bo moze się jakiś wartościowy egzemplarz poratuje :)

Co zaś sie tyczy Wostoka - luma działa fantastycznie, wielka szkoda, ze się wykruszyła ze wskazówki minutowej...

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-07-17, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Czasami trafiają się te sputniki z przełożonym sekundnikiem,dlatego nie wzbudzają zainteresowania.Ja tak swojego trafiłem,nikt nie zauważył że tarczka leżała obok :razz:

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ano właśnie - to ja po prostu poczekam na takiego wybraka :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum