...nie wiem czy dobrze rozumiem - nie będzie jednego zegareczka?
...każdy jaki chce ...hmmm, chyba, że czegoś nie doczytałem. Ja bym chętnie przytulił z logiem i z World....., ale nie wiem jaki jest teraz w realizacji
Odpowiedz do tematu
:
:
Koledzy, bo się trochę pogubiłem. Co to będzie za zegarek klubowy i czym się będzie różnił od seryjnego?
:
Właśnie, też wypadłem z obiegu, gdzie szukać szczegółów?
:
tylko spokojnie, dojdziemy żeby się jatka jak na kizi w podobnym temacie nie zaczęła
:
Tutaj jatki na pewno nie bedzie
:
Jak nie będzie ?!? Ja poluję!! Mam zlecenia!! ...
:
Jak właściwie wygląda sprawa tego zegarka klubowego? Stanęło na Sea-Gull 'u czy czymś innym? Jest jakaś lista zapisów czy cuś?
Sory Panowie za te pytania, ale po prostu nie łapię się co, gdzie i z czym
Sory Panowie za te pytania, ale po prostu nie łapię się co, gdzie i z czym
:
Dzięki Darku! Zgłębię temat
:
Koledzy a może coś a`la Pam weźmiemy na zegarek forumowy Ewentualnie Herc z tematu jest całkiem ok prosto i elegancko bez zbędnych cudów na kiju. Sea Gull fajny jest, ale mi osobiście jakoś tak średnio pasuje na wspólny zegar
Zbliża się koniec roku to możemy uda się coś ruszyć i na świąteczną wigilię każdy z nas zasiądzie z fajnym, wspólnym forumowym zegarkiem
Zbliża się koniec roku to możemy uda się coś ruszyć i na świąteczną wigilię każdy z nas zasiądzie z fajnym, wspólnym forumowym zegarkiem
:
no niegłupio......
kuba-hxc napisał: |
Zbliża się koniec roku to możemy uda się coś ruszyć i na świąteczną wigilię każdy z nas zasiądzie z fajnym, wspólnym forumowym zegarkiem |
no niegłupio......
:
Jeśli myślimy o tym SERIO, to są dwa modele.
1: robimy demokrację, wybieramy typ zegarka, model, wersje itd - potem szukamy wynonawcy
2. sprawdzamy co możemy dostać w jakichś rozsądnych pieniądzach, i to bierzemy...
Odpowiedzmy sobie od razu i wprost na to pytanie, by uniknąć problemów "zaprzyjaźnionego forum" - tam wybrano de facto optymalne rozwiązanie, tyle że "przy okazji" zrobiono idiotów z ludzi - to cały czas się czka ...
"Personalizację" zrobiłbym na miejscu. Jako taka mam na myśi grawery/punce itd.
1: robimy demokrację, wybieramy typ zegarka, model, wersje itd - potem szukamy wynonawcy
2. sprawdzamy co możemy dostać w jakichś rozsądnych pieniądzach, i to bierzemy...
Odpowiedzmy sobie od razu i wprost na to pytanie, by uniknąć problemów "zaprzyjaźnionego forum" - tam wybrano de facto optymalne rozwiązanie, tyle że "przy okazji" zrobiono idiotów z ludzi - to cały czas się czka ...
"Personalizację" zrobiłbym na miejscu. Jako taka mam na myśi grawery/punce itd.
:
Alamo masz rację więc:
- musimy ustalić ile $$$ to będą rozsądne pieniądze,
- w jaką stronę idziemy: sportowo, militarnie, klasycznie,
Osobiście nie zależy mi, żebyśmy wybrali jakąś super markę zegarka, którą wszyscy od razu rozpoznają i zrobią oczy wielkości 5zł. Najbardziej zależy mi, żeby na zegarku pojawiło się logo, nazwa i sam zegarek był kojarzony własnie z tym forum i ludzmi, którzy tu piszą.
Ma to być zegarek jedyny w swoim rodzaju nie przez markę, a chęci do stworzenia go
Więc Panowie pisać, kombinować wrzucać swoje pomysły i dojdźmy sprytnie i bez bólu do rozwiązania i zróbmy sobie prezent na święta
- musimy ustalić ile $$$ to będą rozsądne pieniądze,
- w jaką stronę idziemy: sportowo, militarnie, klasycznie,
Osobiście nie zależy mi, żebyśmy wybrali jakąś super markę zegarka, którą wszyscy od razu rozpoznają i zrobią oczy wielkości 5zł. Najbardziej zależy mi, żeby na zegarku pojawiło się logo, nazwa i sam zegarek był kojarzony własnie z tym forum i ludzmi, którzy tu piszą.
Ma to być zegarek jedyny w swoim rodzaju nie przez markę, a chęci do stworzenia go
Więc Panowie pisać, kombinować wrzucać swoje pomysły i dojdźmy sprytnie i bez bólu do rozwiązania i zróbmy sobie prezent na święta
:
Jeśli mamy się skupić na zegarku chińskim, to sądzę że 250 zł będzie kwotą za którą realnie będziemy w stanie projekt zabudżetować. Wyższa pułka to ok. 400 zł - wtedy możemy uderzyć w Sea-Gulla, Dixmonta, Szanghaja... NAtomiast nie wiem czy na taką "ekstrawagancję" sobie niektórzy z kolegów będą mogli pozwolić
Odpadają wynalazki w stylu "mezalians fligera", bo jak Blaz mówił - to produkt z odpadów
Zostaje :
Alpha
Parnis
Samson
Tao
...?
Odpadają wynalazki w stylu "mezalians fligera", bo jak Blaz mówił - to produkt z odpadów
Zostaje :
Alpha
Parnis
Samson
Tao
...?
:
Odpowiedz do tematu
...wszyscy wiemy od jakiego zegarka się zaczęło, i tym tropem warto by chyba podążać. Wszak jestem bardziej za jakimś Pamowym nabytkiem, ale niebieściak też jest w dechę . Kwestia tylko dyskretnego logo na tarczy (żeby nie wyglądał jak jakiś bazarowy szmelc) i chyba na deklu jakiś grawer z forumowym logo by sie przydał