Reverso Squadra Hometime
Odpowiedz do tematu

:
carlito napisał/a:
Tak Janek, pamiętam, i doskonale Cię rozumiem, wiem o czym mówisz, ja jestem troszkę inny niż przykład ludzi o których wspomniałeś (znasz mnie z tamtego forum), kocham zegarki bez względu na cenę (ale parnisów nie lubię :) ). Mam jak wiesz zegarki i tańsze, i te droższe, wszystkie traktuje na równi, np zegarek za 20 tys mnie tak samo cieszy jak ten za 2 tys.

Inna sprawa, to wciąż nie wiem po co ciągniemy temat złotówek. Zapytałem kolegi jaki zegarek do ZAŁÓŻMY 25 tys zł się mu podoba, a tutaj temat jakby nie wiadomo co się stało. Zlitujcie się, bo mam wrażenie, że jesteście troszkę przewrażliwieni :)

Wróćmy proszę już do tematu.

Ale tutaj przeciez nikt zlosliwie nic nie mowi ; )
I to jest fajne w tym co robisz - lubisz zegarki niezaleznie od ceny i dobrze,ze trafiles tutaj - wlasnie taka mamy tu polityke ; )

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
carlito
[Usunięty]
:
Rudolf napisał/a:
carlito napisał/a:
ale parnisów nie lubię

i to my jesteśmy przewrażliwieni :roll:

Nie rozumiem, mógłbyś mi wytłumaczyć co to ma do rzeczy, że nie lubię Parnisów? Ty lubisz wszystkie marki zegarkowe na świecie? Ale zaskocze Cię, bo prócz Parnisów nie lubię też Patek Philippe :)

Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-17, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
:
carlito napisał/a:
Ale zaskocze Cię, bo prócz Parnisów nie lubię też Patek Philippe :)

Wiesz, znam środowiska gdzie w tym momencie usłyszałbyś od jakiegoś ciułającego na zegarek za 1500 zł studenta (za przeproszeniem studentów ;) ) że nie "nie lubisz", tylko zazdrościsz, bo cię nie stać ;-) :lol: U nas to nikogo zaś specjalnie nie ździwi, ja nie lubię większości marek SG, oraz wszystkich które sprzedają 1343 opakowanie ETA za 5 franków, poświęcając 4x więcej kasy na wmawianiu ludziom co to nie jest za kłalita, i co to nie musi tutaj kosztować, niz jakiemukolwiek rozwojowi :lol:

:
Jest chyba jedna marka która robi czasem to samo co Parnis , ale za dużo większą klasę :)
Nazywa się Epos , taki entry level do świata prestiżu ;)

:
A ja lubie i Parnisy i Patki :mrgreen:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ja lubię nawet niektóre Eposy :)

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Mi sie podobaja zegarki,nie marki.Tak jak wiekszosci tutaj,z tego co widze Carlito tez ; )

Blaz
[Usunięty]
:
To tak po cichu powiem, że mi się nawet jeden Breitling podoba... :oops: :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
mi się nawet jeden Breitling podoba... :oops: :mrgreen:

Nieeee :!:
ZDRADA :!:
:twisted: :mrgreen: :lol:

Blaz
[Usunięty]
:
Po nocach przez to nie śpię... :mrgreen:

:
CornCobbMan napisał/a:
Ja lubię nawet niektóre Eposy :)

Bo niektore sa fajne ;)

Sa takie duze plaskie automaty, z bardzo ascetyczna tarcza, pewnie bym sobie nawet kupil, gdyby nie to, ze kosztuja sporo ponad 200 Euro, a to dla mnie za duzo jak na zegarek ;P

A JLC to tylko z dwoma tarczami.

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
carlito
[Usunięty]
:
Co do Eposa, to mam taki egzemplarz :

Uploaded with ImageShack.us

Blaz napisał/a:
To tak po cichu powiem, że mi się nawet jeden Breitling podoba... :oops: :mrgreen:

Który?

Blaz
[Usunięty]
:
SuperOcean. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-06-17, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Zdjęcie coś nie bangla.

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Epos to tragedia !!

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum