:
carlito napisał/a: |
Tak Janek, pamiętam, i doskonale Cię rozumiem, wiem o czym mówisz, ja jestem troszkę inny niż przykład ludzi o których wspomniałeś (znasz mnie z tamtego forum), kocham zegarki bez względu na cenę (ale parnisów nie lubię ). Mam jak wiesz zegarki i tańsze, i te droższe, wszystkie traktuje na równi, np zegarek za 20 tys mnie tak samo cieszy jak ten za 2 tys.
Inna sprawa, to wciąż nie wiem po co ciągniemy temat złotówek. Zapytałem kolegi jaki zegarek do ZAŁÓŻMY 25 tys zł się mu podoba, a tutaj temat jakby nie wiadomo co się stało. Zlitujcie się, bo mam wrażenie, że jesteście troszkę przewrażliwieni
Wróćmy proszę już do tematu. |
Ale tutaj przeciez nikt zlosliwie nic nie mowi ; )
I to jest fajne w tym co robisz - lubisz zegarki niezaleznie od ceny i dobrze,ze trafiles tutaj - wlasnie taka mamy tu polityke ; )
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Jest chyba jedna marka która robi czasem to samo co Parnis , ale za dużo większą klasę
Nazywa się Epos , taki entry level do świata prestiżu
:
A ja lubie i Parnisy i Patki
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ja lubię nawet niektóre Eposy
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Mi sie podobaja zegarki,nie marki.Tak jak wiekszosci tutaj,z tego co widze Carlito tez ; )
Blaz
[Usunięty]
2011-06-17, 19:41
:
To tak po cichu powiem, że mi się nawet jeden Breitling podoba...
Blaz
[Usunięty]
2011-06-17, 19:46
:
Po nocach przez to nie śpię...
:
CornCobbMan napisał/a: |
Ja lubię nawet niektóre Eposy |
Bo niektore sa fajne
Sa takie duze plaskie automaty, z bardzo ascetyczna tarcza, pewnie bym sobie nawet kupil, gdyby nie to, ze kosztuja sporo ponad 200 Euro, a to dla mnie za duzo jak na zegarek ;P
A JLC to tylko z dwoma tarczami.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
carlito
[Usunięty]
2011-06-17, 19:55
:
Co do Eposa, to mam taki egzemplarz :
Uploaded with
ImageShack.us
Blaz napisał/a: |
To tak po cichu powiem, że mi się nawet jeden Breitling podoba... |
Który?
:
Zdjęcie coś nie bangla.
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!