Cześć
Tym razem chciałbym Was prosić o opinie na temat zegarka, który po przymiarce zrobił na mnie spore wrażenie, a wcześniej na zdjęciach wcale nie zachwycał. Od jakiegoś czasu biore ten zegarek pod uwage, w sensie jego zakupu. Oczywiście nie śpieszy mi się, chętnie najpierw poczytam co o nim sądzicie. Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc.
Krótki opis zegarka :
http://chronos24.pl/jaege...uadra-hometime/
I przykładowe fotki :
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: Reverso Squadra Hometime
:
Cóż , koń jaki jest każdy widzi, ten model to klasyka gatunku i niewątpliwie godny jest polecenia.
:
dla mnie reverso to po prostu jeden z kilku najpiękniejszych projektów w historii,przede wszystkim klasyczny mały prostokąt ale tak czy siak to znakomity wybór
:
Bardzo podobaja mi sie Reverso.JLC to juz klasa sama w sobie.Nie zawiedziesz sie na pewno ; )
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Z tyłu to trochę taka klatka bezpieczeństwa jest, ale z przodu ujdzie.
:
Np?
Santino napisał/a: |
Klasyka, ale wybrałbym inny model. |
Np?
:
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-16, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Skupmy się prosze na razie na Reverso.
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-16, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Zwykłego Reverso Duo.
Dla mnie cały urok Reverso polega na tym, że są dwie tarcze.
Dla mnie cały urok Reverso polega na tym, że są dwie tarcze.
:
Reverso Squadra jest jedynym z niewielu kwadraciaków, które mi się podobają.
J.
J.
:
Bo kwadraciaków w ogóle jest dość mało.
A ładnych prawie wcale
A ładnych prawie wcale
:
Przyznaje, że jestem zdziwiony (czytaj mile zaskoczony), że tutaj, na tym forum, na razie wszystkim się ten zegarek podoba.
Jak jeszcze się podoba koledze ALAMO, to już w ogóle będę w szoku
Bardzo wszystkim dziękuję za opinie, i poproszę o więcej, tych na "nie" również.
Jak jeszcze się podoba koledze ALAMO, to już w ogóle będę w szoku
Bardzo wszystkim dziękuję za opinie, i poproszę o więcej, tych na "nie" również.
:
Mnie się nie podoba na 99 procent.
carlito napisał/a: |
Przyznaje, że jestem zdziwiony (czytaj mile zaskoczony), że tutaj, na tym forum, na razie wszystkim się ten zegarek podoba.
|
Mnie się nie podoba na 99 procent.
:
Odpowiedz do tematu
Mnie sie podoba ten, co pokazał Santino
Ten twój faworyt jest też OK, ale jednak siła "reverso" tkwi wlaśnie w tej drugiej tarczy. I mówię to MUA, nawet widząc ten mechanizm
Poza tym, jak będziesz pokazywał więcej zegarków trzymających się stylistyki lat '20 i '30, to zawsze będę szczerze kibicował
Ten twój faworyt jest też OK, ale jednak siła "reverso" tkwi wlaśnie w tej drugiej tarczy. I mówię to MUA, nawet widząc ten mechanizm
Poza tym, jak będziesz pokazywał więcej zegarków trzymających się stylistyki lat '20 i '30, to zawsze będę szczerze kibicował