Odpowiedz do tematu
:
Super wyszedł na zdjęciu ..
:
Zdjęcie świetne!
W połączeniu z pachem z klamrą wydaje się taki mały
W połączeniu z pachem z klamrą wydaje się taki mały
:
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-04-17, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-04-17, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
kubama,
Witam mam pytnie związane z pierścieniam do werku molnia 3601,3602, 3603- gdzie mozna je kupić... Ostatnio składałam pare strych molni (rózne wersje również z mikroregulacją) i chciałbym jej umieścić w kopertach które zamówiłem z Chin 45mm coś w stylu Ultramarina Paramilitaria oraz 44 mm - byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz jak można zdobyć takie pierścienie..?
Pozdrawiam
Mirek
Witam mam pytnie związane z pierścieniam do werku molnia 3601,3602, 3603- gdzie mozna je kupić... Ostatnio składałam pare strych molni (rózne wersje również z mikroregulacją) i chciałbym jej umieścić w kopertach które zamówiłem z Chin 45mm coś w stylu Ultramarina Paramilitaria oraz 44 mm - byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz jak można zdobyć takie pierścienie..?
Pozdrawiam
Mirek
:
A ja chciałbym zapytać o tarczę - 37,5mm średnicy będzie do mini fiddy ok?
Wojtek
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
Voli je robił jakiś czas temu dla chętnych. Możesz go zapytać.
MirekArican napisał/a: |
kubama,
Witam mam pytnie związane z pierścieniam do werku molnia 3601,3602, 3603- gdzie mozna je kupić... Ostatnio składałam pare strych molni (rózne wersje również z mikroregulacją) i chciałbym jej umieścić w kopertach które zamówiłem z Chin 45mm coś w stylu Ultramarina Paramilitaria oraz 44 mm - byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz jak można zdobyć takie pierścienie..? Pozdrawiam Mirek |
Voli je robił jakiś czas temu dla chętnych. Możesz go zapytać.
:
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to będzie ona raczej do Radka 47mm.
w_kaczmarek napisał/a: |
A ja chciałbym zapytać o tarczę - 37,5mm średnicy będzie do mini fiddy ok?
Wojtek |
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to będzie ona raczej do Radka 47mm.
:
Tarcza do Radka 47mm po delikatny oszlifowaniu pasuje idealnie do mini Fiddy
Foch und Ch.
:
Powiedziałbym, że szlifowanie nie musi być zaraz takie delikatne
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Te pół milimetra
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Bestia skończona. Teraz kręci się na karuzelu w ramach testów ale chyba wszystko z nią w porządku. Wyszła mrocznie, w sam raz do pacha Nicka i jestem zadowolony. Przy okazji okazało się, że koronki do 1950 od Jacksona i Gong Wei są niekompatybilne - ta od Jacksona ma mniejszą średnicę tubusa i sprężynę, Gongowa szerszy tubus i brak sprężyny. Taki fikoł.
Fotoplastikon
Detale
Nadgarstkowe
Fotoplastikon
Detale
Nadgarstkowe
Foch und Ch.
:
...dołączyłeś ten brakujący wahnik
...bardzo łanie wyszło, chociaż ładnie to złe słowo - wyszło zajebiście
kubama napisał/a: |
Teraz kręci się na karuzelu |
...dołączyłeś ten brakujący wahnik
...bardzo łanie wyszło, chociaż ładnie to złe słowo - wyszło zajebiście
:
Odpowiedz do tematu
Ten wahnik od mołni , to jest to!
Wujku Kubo jakiej gradacji papier posłużył Ci do uzyskania takiego efektu? chyba że to zasługa ministrantów
Wujku Kubo jakiej gradacji papier posłużył Ci do uzyskania takiego efektu? chyba że to zasługa ministrantów