Czym odkręcić dekiel MM
Odpowiedz do tematu

:
andrewjohn napisał/a:
Jakie lastrad oboje...jesteś muzykiem :?: :mrgreen:

Że mam dwoje szkodników i ... żonę :oops:

A piłeczek nie zabieram, tylko pożyczam i pokazuję do czego może służyć taka piłeczka oprócz obijania ścian i rozbijania szyb :D

Ostatnio zmieniony przez lastrad 2011-06-12, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Lastrad
:
A ja głupi myslałem, że grasz na oboju czy innym instrumencie dętym :oops:

:
andrewjohn napisał/a:
A ja głupi myslałem, że grasz na oboju czy innym instrumencie dętym :oops:

Wzdęty to jestem tylko w chwili bycia opojem

Pozdrawiam
Lastrad
:
kaido2 napisał/a:
Piłeczka zegarmistrzowska powinna bez problemu dać rade nie powodujac przy tym zniszczeń(rysy etc).

Piłeczka to raczej nie jest sprzęt zegarmistrzowski. Mój majster ma taki specjalny przyrząd do zakręcania/odkręcania dekli. U góry jest koło średnicy tak z około 20 cm, a na dole wymienne końcówki w tym również gumowa końcówka do dekli takich jak Marynowe. Pod tą końcówką umieszcza się zegarek przykręcony do specjalnego uchwytu. Tyle tylko, że jak tym ustrojstwem dokręci to nie ma bata, żeby to piłeczką odkręcić. Już kilkakrotnie go prosiłem, żeby dekli mi nie dokręcał :lol:

:
Aronus napisał/a:
Już kilkakrotnie go prosiłem, żeby dekli mi nie dokręcał :lol:

Jeszcze gwint gotów zerwać :)

Pozdrawiam
Lastrad
:
Aronus napisał/a:
Mój majster ma taki specjalny przyrząd do zakręcania/odkręcania dekli. U góry jest koło średnicy tak z około 20 cm, a na dole wymienne końcówki w tym również gumowa końcówka do dekli takich jak Marynowe. Pod tą końcówką umieszcza się zegarek przykręcony do specjalnego uchwytu. Tyle tylko, że jak tym ustrojstwem dokręci to nie ma bata, żeby to piłeczką odkręcić.

Mój ma coś podobnego.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum