Odpowiedz do tematu
:
Ha! To teraz czekamy na książkę awanturniczo-przygodową lub też przygodowo-awanturniczą by Zardz
Foch und Ch.
:
zardz - graty !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Gratuluje Zardz!
Kurcze,nie spodziewalem sie,ze zajme drugie miejsce.A tu taka niespodzianka z rana
Kurcze,nie spodziewalem sie,ze zajme drugie miejsce.A tu taka niespodzianka z rana
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Kurcze, mój faworyt nie wygrał, chociaż dostał się do finałowej piątki.
Gratki dla wszystkich!!!
Gratki dla wszystkich!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Bedac szczerym,Zadrz bardzo zasluzyl na wygrana - unikatowoscia swojego opracowania : )
I wcale sie nie dziwie,ze wygral tak kosmiczna przewaga.
I wcale sie nie dziwie,ze wygral tak kosmiczna przewaga.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Zardz szczere gratulacje! Jak czytałem twoje opracowanie na początku konkursu, to juz wiedziałem, że pozamiatane. Mam nadzieję, że to nie ostatni kokurs literacki, może uda się jeszcze kiedyś powalczyć.
:
Tez mam taka nadzieje,pisanie takiego opracowania to swietna zabawa.I ile mozna sie dowiedziec
:
Zardz gratulacje!
:
Dziękując całej ekipie za były już konkurs dziękuję jednocześnie Zardzowi, że taką historyję wymyślił.
A jednocześnie informuję, że te zniknięte parówki jeszcze bardziej zewrą nasze szyki!
Cytat: |
Reporter (do Oli): Żyjecie tu na planie filmowym, niczym w jednej, wielkiej rodzinie. Prawda czasu, prawda ekranu, prawda... Wasz film mówi tę bolesną prawdę o sanacyjnej rzeczywistości, prawda?
Reżyser: Ujadanie myśliwskiej sfory i strzelające korki szampanów nie są w stanie zagłuszyć nadciągającej burzy. Zastępca: Tak jest! Ola: Nie są w stanie. Staramy się oddać tę atmosferę. Mamy pełne zaufanie do reżysera, wszyscy do wszystkich. Nie chcę być kontrowersyjna. Oto młody wykonawca, amator. Reporter: Amator? Ola: Panie Staszku! Reporter: Panie Staszku! Prosimy bardzo, panie Staszku! Ola: Pierwszy raz w filmie. Może być wzorem dla nas wszystkich. Dziękując jemu, dziękuje symbolicznie całej ekipie. Paluch: Dziękuje bardzo! Reporter: Dziękuje bardzo! |
Dziękując całej ekipie za były już konkurs dziękuję jednocześnie Zardzowi, że taką historyję wymyślił.
A jednocześnie informuję, że te zniknięte parówki jeszcze bardziej zewrą nasze szyki!
:
Ktoś jumnął emkudżeja?
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
A jednocześnie informuję, że te zniknięte parówki jeszcze bardziej zewrą nasze szyki! |
Ktoś jumnął emkudżeja?