Odpowiedz do tematu
: Nodo - co to?
Mój kolega znalazł takie cuda pod nazwą NODO. Jak dla mnie to takie nasladownictwo tego co dystrybuje i czasem produkuje tokyoflash, tylko że technologii w tym nie wiele ale design ciekawy. Podobno jest to produkt duński, składany w Chinach z kwarcem mioty. Jak że dystrybucja tego cuda idzie przez zibi a strona nodowatches.com jest po polsku to coś mie się wydaje że to raczej taki sfajcarski atlantic by zibi. Ktoś może wie jak to jest naprawdę ?
:
Mnie to wyglada jak tańsza alternatywa dla 'dizajnerskich' i 'fashion' zegarków w stylu Diesel czy Fossil, styl podobny, target zapewne również a i w sklepach zwykle leżą obok siebie.....
:
trochę nie na temat, ale miałem jednego w rękach, taki niby gazomierz. Bardzo słabo wykonany, wszystko w nim latało jak starej k... łydki.
:
Miałem 2szt. Nodo Future Dick.
Imo za tę kasę naprawdę kawał świetnego zegarka (ok. 200-250zł), a design taki sam jak w droższym fossilu/dieslu.
Na jakość nie narzekałem.
Ps. z tego co wiem to jest to polska firma, która produkuje je przy pomocy Skandynawów w chinach
Jak chcesz to wejdź sobie tutaj i ci gwarantuję, że takich opisów zegarków jeszcze nie widziałeś
http://nodowatches.com/
Imo za tę kasę naprawdę kawał świetnego zegarka (ok. 200-250zł), a design taki sam jak w droższym fossilu/dieslu.
Na jakość nie narzekałem.
Ps. z tego co wiem to jest to polska firma, która produkuje je przy pomocy Skandynawów w chinach
Jak chcesz to wejdź sobie tutaj i ci gwarantuję, że takich opisów zegarków jeszcze nie widziałeś
http://nodowatches.com/
:
selassje, piekne porównanie
:
Ostatnio zmieniony przez dwatch 2011-06-02, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Opisy rzeczywiście odjechne , zegarki jak zegarki... Design ciekawy w sumie lepiej się czyta niż o ekskluzywności Copernicusów.
Ostatnio zmieniony przez dwatch 2011-06-02, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Zegarki obrzydliwe, ale opisy mają KAPITALNE = popłakałem się prawie
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2011-06-02, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Hasła genialne tylko szkoda ze zadnych konkretnych danych tam nie znalazłem, ale w sumie markeing działa bo zainteresowany szukam w necie
P.S. Co nieco znalazłem, i troche chłopaki przekozaczyli...jak się cos porównuje do zegara sciennego to powinno mieć minimum z 55 mm a nie 46 ledwo Diver w nazwie przy 50 m WR też jest lekko na wyrost
P.S. Co nieco znalazłem, i troche chłopaki przekozaczyli...jak się cos porównuje do zegara sciennego to powinno mieć minimum z 55 mm a nie 46 ledwo Diver w nazwie przy 50 m WR też jest lekko na wyrost
Ostatnio zmieniony przez Machu 2011-06-02, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez dwatch 2011-06-02, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Szacun w sumie że się nie siłą na jakieś specjalne bajki o jakości i unikalności ala Biset.
Ostatnio zmieniony przez dwatch 2011-06-02, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
:
To jakaś totalna masakra
:
Opisy genialne zegarki niestety nie dorastają do nich
:
Duuuużo majeranku poszło przy pisaniu tych opisów!
Duuuużo majeranku poszło przy pisaniu tych opisów!
:
...może to ktoś od nas
:
Odpowiedz do tematu
co do NODO to sprawa ma się tak że nabyłem takie coś, na dzień dobry nie działał chronograf a nazajutrz odpadła wskazówka. poza tym stylistycznie bardzo ładny, dobrze wykończony. kwestia tylko do czego personalnie używa się zegarka...