Doxa Sub 5000T
Odpowiedz do tematu

: Doxa Sub 5000T
Kilka fotek na szybko ; )

1

2

3

4

5

Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-06-01, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
zaszalałeś :mrgreen:

fotki całkiem całkiem ale ostatnie dwie - DRAMAT :???:

:
Tak to jest jak sie szybko foci i obrabia w 2 minuty :mrgreen:
Usuniete ;)

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ładna bestia :)

:
Janek napisał/a:
Usuniete ;)

...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi :twisted:

:
Maxio napisał/a:
Janek napisał/a:
Usuniete ;)

...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi :twisted:

Sie nie czepiaj,lapy mi sie trzesa :mrgreen:

Darecki
[Usunięty]
:
To hop z powrotem do pudełka i na ołtarzyk :twisted:

:
Wow, pojechałeś, gratki! Choć wolę pomarańczkę :wink:

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Ja też wolę pomarańczkę, bo to najpiękniejsza pomarańcza na świecie(wybacz Potworze... :roll: ), ale czarna też piękna.

Z fotek dwójeczka najbardziej do mnie przemawia.

Gratuluję.

:
Maxio napisał/a:
Janek napisał/a:
Usuniete ;)

Hmm, a ja nie mogę :evil:
Ale za zegarek to się Janek aż prosisz... ;-)

:
Janek Nr 2 najbardziej do mnie przemawia , postaraj się o jakieś rdzawe tło :twisted:

waldii
[Usunięty]
:
Łeee tam doxa... :razz:

:
Jan - pojechałeś :!: :evil:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Oj pikna ta doxa, chociaż bardziej podchodzi mi pomarańczka. Gratuluje nabytku, a fota to przedostatnia jak dla mnie.

:
Fotka nr 2 - klasa. Do tego zegarka chyba trzeba dorosnąć - mi dotąd to się nie udało. Nie rozumiem fenomenu Doxy i pewnie nigdy nie zrozumiem :roll: .

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum