Kilka fotek na szybko ; )
1
2
3
4
5
Odpowiedz do tematu
: Doxa Sub 5000T
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-06-01, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-06-01, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Tak to jest jak sie szybko foci i obrabia w 2 minuty
Usuniete
Usuniete
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi
Janek napisał/a: |
Usuniete |
...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi
:
Sie nie czepiaj,lapy mi sie trzesa
Maxio napisał/a: | ||
...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi |
Sie nie czepiaj,lapy mi sie trzesa
:
To hop z powrotem do pudełka i na ołtarzyk
:
Wow, pojechałeś, gratki! Choć wolę pomarańczkę
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Ja też wolę pomarańczkę, bo to najpiękniejsza pomarańcza na świecie(wybacz Potworze... ), ale czarna też piękna.
Z fotek dwójeczka najbardziej do mnie przemawia.
Gratuluję.
Z fotek dwójeczka najbardziej do mnie przemawia.
Gratuluję.
:
Hmm, a ja nie mogę
Ale za zegarek to się Janek aż prosisz...
Maxio napisał/a: | ||
...taki mod to ma dobrze, może sobie zobaczyć co było usunięte i faktycznie - nie popisałeś się z tymi ostatnimi |
Hmm, a ja nie mogę
Ale za zegarek to się Janek aż prosisz...
:
Janek Nr 2 najbardziej do mnie przemawia , postaraj się o jakieś rdzawe tło
:
Łeee tam doxa...
:
Jan - pojechałeś
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Oj pikna ta doxa, chociaż bardziej podchodzi mi pomarańczka. Gratuluje nabytku, a fota to przedostatnia jak dla mnie.
:
Odpowiedz do tematu
Fotka nr 2 - klasa. Do tego zegarka chyba trzeba dorosnąć - mi dotąd to się nie udało. Nie rozumiem fenomenu Doxy i pewnie nigdy nie zrozumiem .