...ludziska robią, czyli tfurczość radosna z Mołnii:
"Rare Vintage REGULATEUR Molnija '50 Huge Military Wristwatch / CCCP"
"Great Example of a AVIATOR type LACO BOMBER PILOTS AND NAVIGATORS HUGE WRISTWATCH for Soviet Pilots WWII period"
"Rare MOLNIJA REGULATEUR '40 Huge Military Wristwatch / CCCP":
"Rare Vintage Military KIROVSKIE Huge Russian Wristwatch":
Więcej:
http://www.maurnavy.com/?page=watches
Mimo wszystko nie uważam robienia wała z amerykańskich zbieraczy za powód do chwały.
J.
Odpowiedz do tematu
: Proszę, jakie ładne wwII wintydże...
:
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-05-27, 15:38, w całości zmieniany 2 razy
Wintydze prosto od krowy:
J.
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-05-27, 15:38, w całości zmieniany 2 razy
:
Ta. A najlepsze, że często te wynalazki są wyrywane powyżej 100$
: Re: Proszę, jakie ładne wwII wintydże...
Wielokrotność 100$
Jacek. napisał/a: |
Więcej: http://www.maurnavy.com/?page=watches J. |
Wielokrotność 100$
:
Mi się całkiem podobają te twory
:
Też lubię sobie na nie popatrzeć.
Niektóre faktycznie wyglądają ciekawie.
Gdyby nie otoczka/często kłamliwa historia dopisana do tych arcy"dzieł" no i oczywiście cena, to nie były by takie złe.
Niektóre faktycznie wyglądają ciekawie.
Gdyby nie otoczka/często kłamliwa historia dopisana do tych arcy"dzieł" no i oczywiście cena, to nie były by takie złe.
:
A co to za regulator na molni?Ktos sam przerabia, dokladajac dodatkowe kolo pod tarcza,czy to z fabryki takie cuda wychodzily?
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Nawet nie dodatkowe - to jej własne kółko godzinowe, tylko przestawione na kołek zanitowany w płycie.
Krąży tych regulatorów sporo, czasem ze znanych pracowni, ale dotąd nie spotkałem się z fabrycznym.
J.
Janek napisał/a: |
A co to za regulator na molni?Ktos sam przerabia, dokladajac dodatkowe kolo pod tarcza |
Nawet nie dodatkowe - to jej własne kółko godzinowe, tylko przestawione na kołek zanitowany w płycie.
Krąży tych regulatorów sporo, czasem ze znanych pracowni, ale dotąd nie spotkałem się z fabrycznym.
J.
:
A z tym poljotem to co jest nie tak?Bo ja bym takiego chętnie przygarnął,nawet za 100$.
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Ja też bym wziął kilka
buran napisał/a: |
A z tym poljotem to co jest nie tak?Bo ja bym takiego chętnie przygarnął,nawet za 100$. |
Ja też bym wziął kilka
:
Wynalazków jest pełno ale akurat obserwacyjnego poljota w pudełeczko to bym łyknął i to klaskając uszami z radości jak kto dawałby za marne 100 zielonych....
:
Niezaprzeczalnie full koszer jest. I morski jak, nie przymierzając, świnka morska
J.
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Z Poljotem okrętowym jest wszystko "tak". |
Niezaprzeczalnie full koszer jest. I morski jak, nie przymierzając, świnka morska
J.