B&W Sub
Odpowiedz do tematu

: B&W Sub
Bede nieskromny - dawno nie bylem tak zadowolony ze swoich zdjec
1

2

3

4

5

6

7

Oceniajcie prosze :)

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Wszystkie piękne!
zegarek tez ;)

:
jak zwykle pojechałeś w czerniach..jak dla mnie zbyt wiele..ale to dziedzina indywidualna.. ;)

:
6 jak dla mnie ekstra

:
Klimatyczne foty , gdyby nie to okienko z datą to fajny zegarek by był :twisted:

:
altec napisał/a:
jak zwykle pojechałeś w czerniach..jak dla mnie zbyt wiele..ale to dziedzina indywidualna.. ;)

Widzisz,tak jak Ci kiedys mowilem - taki juz mam dziwny styl,ze podkrecam czernie w zdjeciach :mrgreen:
Rudi: 6 to moja ulubiona fotka ;)

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
waldii
[Usunięty]
:
Zdjęcia świetne a i sam zegarek wyszedł rewelacyjnie :cool:

:
Janek napisał/a:
altec napisał/a:

Widzisz,tak jak Ci kiedys mowilem - taki juz mam dziwny styl,ze podkrecam czernie w zdjeciach :mrgreen:
Rudi: 6 to moja ulubiona fotka ;)

zawsze sznuję wybór Twórcy dzieła.. :) ..ale i tak ...ująłbym kontrastu.. ;)

:
A mi pasi ;)
Szczegolnie przy czarno bialych : )
Mimo,ze do Ciebie brakuje mi duzo,lubie moj styl : )
Powiedz mi jeszcze czemu jak uzywam lightrooma to jakosc fotek w jpg tak kosmicznie spada i widac granulkowanie?

:
Janek napisał/a:

Powiedz mi jeszcze czemu jak uzywam lightrooma to jakosc fotek w jpg tak kosmicznie spada i widac granulkowanie?

Ja też tego używam i jakość fotek spada , dostają troszkę mydła -.-

:
Zobacz co sie dzieje z moimi - spojrz na bokeh na pierwszej fotce.Wyglada jakbym robil przy ISO 800.

:
Janek napisał/a:
Zobacz co sie dzieje z moimi - spojrz na bokeh na pierwszej fotce.Wyglada jakbym robil przy ISO 800.

masakra :shock: , jednak trzeba przejść na coś z serii CS

:
Bardzo chce,ale dla mnie sa cholernie skomplikowane- za duzo opcji :mrgreen:
Probowalem CS5 i gimpa i jakos nie umiem sie tam odnalezc.

:
Janek napisał/a:
Bardzo chce,ale dla mnie sa cholernie skomplikowane- za duzo opcji :mrgreen:
Probowalem CS5 i gimpa i jakos nie umiem sie tam odnalezc.

Oj tam , oj tam Janek spróbuj CS2 + był taki plugin do niego kurczę zapomniałem jak już się nazywa :neutral: , masz to samo co w lightroom tylko że sam decydujesz o zakresie zmian , fotki pstrykałeś w jpeg or raw ?

Ostatnio zmieniony przez Szymek 2011-05-24, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum