Bede nieskromny - dawno nie bylem tak zadowolony ze swoich zdjec
1
2
3
4
5
6
7
Oceniajcie prosze
Odpowiedz do tematu
: B&W Sub
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Wszystkie piękne!
zegarek tez
zegarek tez
:
jak zwykle pojechałeś w czerniach..jak dla mnie zbyt wiele..ale to dziedzina indywidualna..
:
Klimatyczne foty , gdyby nie to okienko z datą to fajny zegarek by był
:
Widzisz,tak jak Ci kiedys mowilem - taki juz mam dziwny styl,ze podkrecam czernie w zdjeciach
Rudi: 6 to moja ulubiona fotka
altec napisał/a: |
jak zwykle pojechałeś w czerniach..jak dla mnie zbyt wiele..ale to dziedzina indywidualna.. |
Widzisz,tak jak Ci kiedys mowilem - taki juz mam dziwny styl,ze podkrecam czernie w zdjeciach
Rudi: 6 to moja ulubiona fotka
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Zdjęcia świetne a i sam zegarek wyszedł rewelacyjnie
:
zawsze sznuję wybór Twórcy dzieła.. ..ale i tak ...ująłbym kontrastu..
Janek napisał/a: | ||
Widzisz,tak jak Ci kiedys mowilem - taki juz mam dziwny styl,ze podkrecam czernie w zdjeciach Rudi: 6 to moja ulubiona fotka |
zawsze sznuję wybór Twórcy dzieła.. ..ale i tak ...ująłbym kontrastu..
:
A mi pasi
Szczegolnie przy czarno bialych : )
Mimo,ze do Ciebie brakuje mi duzo,lubie moj styl : )
Powiedz mi jeszcze czemu jak uzywam lightrooma to jakosc fotek w jpg tak kosmicznie spada i widac granulkowanie?
Szczegolnie przy czarno bialych : )
Mimo,ze do Ciebie brakuje mi duzo,lubie moj styl : )
Powiedz mi jeszcze czemu jak uzywam lightrooma to jakosc fotek w jpg tak kosmicznie spada i widac granulkowanie?
:
Ja też tego używam i jakość fotek spada , dostają troszkę mydła -.-
Janek napisał/a: |
Powiedz mi jeszcze czemu jak uzywam lightrooma to jakosc fotek w jpg tak kosmicznie spada i widac granulkowanie? |
Ja też tego używam i jakość fotek spada , dostają troszkę mydła -.-
:
Zobacz co sie dzieje z moimi - spojrz na bokeh na pierwszej fotce.Wyglada jakbym robil przy ISO 800.
:
masakra , jednak trzeba przejść na coś z serii CS
Zobacz co sie dzieje z moimi - spojrz na bokeh na pierwszej fotce.Wyglada jakbym robil przy ISO 800. |
masakra , jednak trzeba przejść na coś z serii CS
:
Bardzo chce,ale dla mnie sa cholernie skomplikowane- za duzo opcji
Probowalem CS5 i gimpa i jakos nie umiem sie tam odnalezc.
Probowalem CS5 i gimpa i jakos nie umiem sie tam odnalezc.
:
Oj tam , oj tam Janek spróbuj CS2 + był taki plugin do niego kurczę zapomniałem jak już się nazywa , masz to samo co w lightroom tylko że sam decydujesz o zakresie zmian , fotki pstrykałeś w jpeg or raw ?
Ostatnio zmieniony przez Szymek 2011-05-24, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Bardzo chce,ale dla mnie sa cholernie skomplikowane- za duzo opcji
Probowalem CS5 i gimpa i jakos nie umiem sie tam odnalezc. |
Oj tam , oj tam Janek spróbuj CS2 + był taki plugin do niego kurczę zapomniałem jak już się nazywa , masz to samo co w lightroom tylko że sam decydujesz o zakresie zmian , fotki pstrykałeś w jpeg or raw ?
Ostatnio zmieniony przez Szymek 2011-05-24, 20:45, w całości zmieniany 1 raz