Pomarańczowe Monstrum
Odpowiedz do tematu

Degustatorr Noir
[Usunięty]
: Pomarańczowe Monstrum
Witam.

Kilka fotek zegarka, do którego mam małą słabość... :cool:

Uploaded with ImageShack.us

Spam
[Usunięty]
:
Aż się prosi o fotkę z akwarium. Fajny. Chyba wreszcie kupię jakiś wrist łacz. Wstyd się przyznać ale nie mam. W samochodzie jest z radiem, a mobilny w telefonie. Jestem chyba jedynym melepetą na forum, który na nadgarstku nie nosi zegarka :oops:

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Nie mam akwarium... :grin:

Nie nosisz zegarka? :shock: Jestem pełen podziwu, ja bym tak nie potrafił... :smile:

:
Ale w kieszonce nosisz? :shock:

Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
:
spam01, I poważnie nie masz żadnego naręcznego?
Czy sobie jaja robisz?

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
spam01 napisał/a:
Chyba wreszcie kupię jakiś wrist łacz. Wstyd się przyznać ale nie mam

Bierz Monstera, koniecznie na bransolecie... :cool: Jak nie nosisz nic na nadgarstku, pierwsze wrażenia będą niezapomniane... :wink:

Blaz
[Usunięty]
:
Niekoniecznie na bransolecie, ale jak nie na bransolecie, to na docinanym pasku 22mm. :grin:

To nieprzemyślane 20mm szerokości pacha sprawiło, że pozbyłem się Monstera. :evil:

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Pisząc o bransolecie i pierwszych niezapomnianych wrażeniach miałem na myśli to, że jak ktoś w ogóle nie nosi na ręce zegarka i pewnego pięknego dnia założy na nadgarstek prawie 200 g monsterowego żelastwa, to na pewno prędko o tym nie zapomni... :grin:

:
Noo, na pewno. Ręka mu spuchnie ;-)

:
To fakt, ciągnie w dół... :grin:

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Czarny bardziej? :wink:

:
Możliwe :mrgreen:

:
co wy tam melepety wiecie :
Jak sobie założe po jednym na każda ręk, to tak samo ciągną :twisted: - znaczy czarny wcale nie bardziej :lol:

:
Dodam tylko, że nie mam ani pomarańczowego, ani czarnego, ale ciążą mi równomiernie :lol:

:
Po obejrzeniu twoich fotek, postanowiłem zakupić monstera i tak jest już ze mną parę miesięcy i zostanie na dożywociu, muszę mu zakupić aby czarnego brata.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum