Mnie zachwyca ten niekiedy jarmarczny design, szukając materiałów do tego opracowania natknąłem się na Dial-a-ramę i to chyba obecnie mój ulubiony "gazomierz".
crayzee napisał: |
Zauważ, że ultra deep = 666 stóp ![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
Case Diameter: 43 mm
Case Height: 16 mm Case length: 47.5 mm Lug Width: 19.5 mm Movement: Benrus signed GS1D2, 17 jewel, hacking automatic. This is a ETA 2620 movement modified (by Benrus) to meet government specifications. 21,600 bph, 42 hr. power reserve. Case material: Stainless steel, anti-magnetic to 125 gauss Crown: screw down Bezel: Bi-directional, no index Water resistance: 1,200 feet |
Cytat: |
Case Diameter: 43 mm
Case Height: 16 mm Case length: 47.5 mm Lug Width: 19.5 mm Movement: Benrus signed KG1D2, 17 jewel, hacking automatic. This is a ETA 2821 movement modified (by Benrus) to meet government specifications Case material: Stainless steel, anti-magnetic to 125 gauss Crown: screw down Bezel: Bi-directional, no index Water resistance: 1,200 feet |
Mzeg napisał/a: |
A ten Twój to nie ma przyciętych wskazówek na końcach (ten na zdjęciu ma długie)? Może jakiś kiepski zegarmistrz wolał je przyciąć żeby nie dotykały wysokich indeksów, a na dodatek krzywo założył. Sekundnik jest dłuższy niż minutowa, co nie powinno mieć zasadniczo miejsca. |
hrabia napisał/a: |
I fajnie, że dałeś katalogowe zdjęcie technipowerów, wiem dzięki temu, że w moim się wskazy zgadzają )) |