Przyszła do mnie jako jeden z ostatnich nabytków. Zobaczyłem ją tutaj na forum jakiś czas temu i zacząłem poszukiwania. Trochę się naszukałem, ale kto szuka ten znajdzie w końcu- a przyszła do mnie za przysłowiową flaszkę, z czego jestem jeszcze bardziej zadowolony . Zdjęcia nie wyszły takie jak powinny, ale trudno - fotografia to dla mnie czarna magia...
Odpowiedz do tematu
: Vesna
:
Każdy zegarek który zakupiłem noszę - czasami raz na ruski rok - ale trzeba sobie uzasadniać kolejny zakup zegarka . Rzeczywiście do olbrzymów nie należy - 33m z koronką (aż zmierzyłem z ciekawości). Do koszuli jasnej czasami założyć - czemu nie - a tym bardziej jeszcze na wiosnę . Moja ręka w nadgarstku jest nietypowo chuda... 16.5 cm w obwodzie oj tam, oj tam...
:
Przy takim nadgarstku faktycznie daje radę. To był zresztą model damsko-młodzieżowy.
Moja żona ostatnio zaczęła na mnie dziwnie patrzeć jak zakładam każdy zegarek mniejszy niż 43 mm, więc sam rozumiesz
Moja żona ostatnio zaczęła na mnie dziwnie patrzeć jak zakładam każdy zegarek mniejszy niż 43 mm, więc sam rozumiesz
:
Dla mnie 43 mm to maximum. Powyżej tej granicy zegarek wygląda na moim nadgarstku komicznie - przynajmniej mi się tak wydaje. 42-43 mm (z koronką mierzona szerokość) zdarza mi się założyć.
:
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-05-29, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Fajny zegarek. Miałem kiedyś taką wiesie. Całkiem fajnie się prezentuje. Niestety moja strasznie się porysowała i zamieniłem ja za Rakietę, którą jakbym poszukał, powinienem jeszcze mieć
Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-05-29, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Bardzo ładna Wiesna, można założyć do niej pasek z podkładką, będzie wyglądać masywniej
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Gratki - nie zazdraszczam bo mam ich kilka ale to ciekawe niszowe nieco zegarki, tu masz werk z ostatniej fazy bardzo surowo obrobiony, no i w wersji eksport, poszukaj do pary oryginalnej w cyrylicy, plus odmiany kopert złocone i nie. Bardzo lubię te zegarki, dobrze się nosi, urok wysokiego mostka mają i do tego fajne uszy. Raz jeszcze gratki!
:
Karol,do tak eleganckiego zegarka pasek z podkladka?
Fajny.Nie przejmuj sie rozmiarem - ja mam ok.19-20 cm w nadgarstku i czasem nosze pabiede
Karol Kłósek napisał/a: |
Bardzo ładna Wiesna, można założyć do niej pasek z podkładką, będzie wyglądać masywniej |
Karol,do tak eleganckiego zegarka pasek z podkladka?
Fajny.Nie przejmuj sie rozmiarem - ja mam ok.19-20 cm w nadgarstku i czasem nosze pabiede
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ale Pabieda jest od tego większa Toto jest wielkości Moskwy mniej-wiecej, ale koperta jest mniej masywna.
:
Ale skoro kumotr ma nadgarstek o tyle mniejszy od mojego,to chyba bedzie cos podobnego jak pabieda na moim
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Ale Pabieda jest od tego większa Toto jest wielkości Moskwy mniej-wiecej, ale koperta jest mniej masywna. |
Ale skoro kumotr ma nadgarstek o tyle mniejszy od mojego,to chyba bedzie cos podobnego jak pabieda na moim
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "