Strela 3133-2121108
Odpowiedz do tematu

: Strela 3133-2121108
Dzisiaj byłem galerii i tak tylko spojrzałem przez szybę na białą strzałkę z chorągiewkami. Musiałem wejść i przymierzyć. Strasznie mi się spodobała. Miała całą tarczę białą (również subtarcze). Miała dekiel jak w produkcji Volmaxa - z nadrukiem na szkiełku. Zacząłem googlać i widzę, że wszędzie w sklepach internetowych są zdjęcia tego modelu z subtarczami srebrnymi. Nie jestem do końca przekonany, czy mi się taka strzała podoba, a nie wiem czy całą białą dostanę. Pewnie jakaś limitacja wcześniejsza miała taką tarczę. Kupiłbym w galerii, ale cena zaporowa - 1,7k. :shock:

Moglibyście wrzucić ładne zdjęcia obu wersji, żeby móc porównać strzałkę z białymi i srebrnymi subtarczami?
Może wiecie, gdzie dostać wersję z całą białą tarczą i chorągiewkami w rozsądnej cenie?

EDIT 1:
Właśnie dostałem odpowiedź od jednego sprzedawcy, że ma takie strzałki od Levenberga. Czy one są takiej samej jakości, czy lepsze/gorsze?

EDIT 2:
Sporo pogooglałem i chyba nie da się teraz dostać oryginalnej strzałki z całą białą tarczą. W sumie nie jest źle, bo ta ze srebrnymi subtarczami zaczęła mi się też podobać. ;)
Znalazłem też niezłą ofertę - vostok-watches ze zniżką 15% z hiszpańskiego forum. Sprawa dogadana, więc w tym tygodniu mam nadzieję, że będzie już u mnie. :smile:

Wybaczcie za post pod postem.

Wybaczamy, ale na przyszłość edytuj swoje posty - Maxio

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-05-09, 19:07, w całości zmieniany 3 razy
:
Mogę zabrać swoją na zlot

:
Gorsze. Jak Ci się nie spieszy, to pisz na PW, zagadam z Importerem. :razz:

:
Do zlotu nie doczekam w niepewności. Czekam na fakturkę z paypala. :)
Obejrzałem mnóstwo zdjęć i biorę z pewnego źródła pewną sztukę. :)

Wahałem się między:

i

Skaluj zdjęcia do 800x600 - Maxio

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-05-09, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
:
ze srebrnymi subtarczami ładniejsza :smile:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Karol+1

:
Na żywo pierwsza zrobiła na mnie ogromne wrażenie, choć może na żywo ta druga będzie jeszcze lepsza. ;)

:
świetna. Kurde, miałem nic nie kupować przez dłuższy czas, ale chrono nie mam. Machlo, nie prowokuj :razz: :wink:

:
Kyle, no wiesz cena jest niezła - 280 euro shipped, więc się skusiłem. :razz:

michau
[Usunięty]
:
machlo,
gdzie w końcu kupowałeś?
Zdecydowałeś się na rozmiar 38 czy 44?

:
W vostok-watches ze zniżką forumową z hablemosderelojes :cool:

Odpowiedz do tematu
Skocz do: