Odpowiedz do tematu
: Szara Panda
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-05-08, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-05-08, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
Zgadza się szarak jest bardzo fajny , na fotkach ciężko uchwycić tą szarość , musi być ciemnoszara ta tarcza
:
Jeden się waha, drugi głęboko zastanawia. A co tu jest do myślenia? Na myślenie jest czas jak już masz zegarek i wtedy myślisz sobie "K...a, ja p...e, ale z...y k...a zegarek. K...a. Ja p...e". I taka myśl można sobie przewijać w głowie godzinami.
No to jeszcze taki strzał. Strasznie ciężko zrobić zdjęcie tej tarczy. W rzeczywistości ma metaliczny połysk. To jest ta sama faktura co w szarym Parnisie Big Pilocie.
No to jeszcze taki strzał. Strasznie ciężko zrobić zdjęcie tej tarczy. W rzeczywistości ma metaliczny połysk. To jest ta sama faktura co w szarym Parnisie Big Pilocie.
Foch und Ch.
:
Ładna ta szara Panda, muszę przemyśleć, bo zastanawiam się nad białą także,
jak ktoś będzie słał zamówienie to niech da znać na PW, może się podepnę.[/b]
jak ktoś będzie słał zamówienie to niech da znać na PW, może się podepnę.[/b]
:
Ci jak zawsze piszcie po ludzku normalnie, że już dawno zamówiliście
Panda to dla mnie najładniejsza wersja Parnisa. Do tej pory moim faworytem była granatowa, ale na fotkach Ojca Jakuba szara wygląda rewelacyjnie
Kuba zabierz go koniecznie na zlot
Svedos napisał/a: |
A mogłem ten temat ominąć, teraz się wahom |
ALAMO napisał/a: |
Kurka, fajny ten szarak. Trza się głebiej zastanowić |
Ci jak zawsze piszcie po ludzku normalnie, że już dawno zamówiliście
Panda to dla mnie najładniejsza wersja Parnisa. Do tej pory moim faworytem była granatowa, ale na fotkach Ojca Jakuba szara wygląda rewelacyjnie
Kuba zabierz go koniecznie na zlot
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ładniutka ta Panda - fotki też super bo i obiekt wdzięczny. Do mnie też już parka Parnisków leci Tylko ciekawe czy przed urlopem uda mi się paczkę odebrać . Jeszcze do rodzinki tylko na czarniaka poluje
:
Faktycznie ładna szara. Zaczynam lekutko żałować, że kupiłem białą a nie tę...
:
Piękne te PARNISY na Twoich fotkach. Wyglądają na nich tak, jak na zdjęciach z folderów reklamowych (e tam - lepiej . One po prostu wołają by założyć je na rękę!
:
Ładne zdjątka i ładne zegarki. Moja parka już weszła na Polski obszar celny
:
Dzisiaj przyjechała do mnie Panda. Kolor tarczy to jest jakiś obłęd Centralnie patrząc jest ewidentnie szara, pochylając zegarek widać poświatę tak jakby zieleni i lekkiego granatu Dla mnie to od dzisiaj najładniejsza wersja Parnisa, nawet lepsza od białej, którą miałem dwukrotnie.
:
Darecki wrzuć foty
:
Ta jest
Foty, misiu, foty Or it didn't happend
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-05-12, 06:39, w całości zmieniany 1 raz
Darecki napisał/a: |
Dzisiaj przyjechała do mnie Panda. Kolor tarczy to jest jakiś obłęd Centralnie patrząc jest ewidentnie szara, pochylając zegarek widać poświatę tak jakby zieleni i lekkiego granatu Dla mnie to od dzisiaj najładniejsza wersja Parnisa, nawet lepsza od białej, którą miałem dwukrotnie. |
Ta jest
Foty, misiu, foty Or it didn't happend
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-05-12, 06:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Dostał, dostał bo ode mnie szła Dla mnie to był granat, ale może się nie znam
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW