Stoper dwuczasowy SLAVA
Odpowiedz do tematu

Spam
[Usunięty]
: Stoper dwuczasowy SLAVA
Już ten, a raczej te stopery prezentowałem, ale wrzucę jeszcze raz, bo ze względu na pokaźne rozmiary zasługują na uwagę. Mowa tu o stoperze SLAVA - średnica 65mm, grubość 25 mm. Masa to około 200 gram - zawieszona na mocnym sznurze oprócz wskazywania międzyczasów może służyć jako kompan podczas wieczornej samotnej wyprawy do parku.

Foto Sław i przy okazji Agata i Złotousta

A jeżeli macie chwilę czasu zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku poglądowego z w/w sztukami Sław - sorki za zła jakość nagrania

Filmik

Ostatnio zmieniony przez Spam 2011-05-01, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
:
te Sławy to konkretne zegary :grin:
też mam takie :twisted:
perełką w kolekcji byłaby Sława odmierzająca 0,01s ale zdobycie takiej graniczy z cudem :sad:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Spam
[Usunięty]
:
Karol Kłósek napisał/a:

perełką w kolekcji byłaby Sława odmierzająca 0,01s ale zdobycie takiej graniczy z cudem :sad:

W drugiej połowie zeszłego roku była taka na alle.. Ktoś zabunkrował ja - nie pamiętam pod jaką nazwą - w kategorii Sport i Turystyka - trochę odrapana, z pękniętym szkłem poszła za 49 złotych - do dzisiaj nie mogę sobie tego darować, że przegapiłem zakończenie aukcji

:
szkoda, że nie udało Ci się jej kupić, swoją drogą ciekawe kto ją dorwał - nie widziałem jej na żadnym forum zegarkowym.

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Może ktoś PRZYTULI?

:
Miałem kiedyś taki stoper (oczywiście nie ten z podziałką 0,01sek :grin: ).
W drewnianej szkatule. Funkiel nówka z metką, paszportem i jakimiś polskimi papierami z testów dokładności.
Niestety sprzedałem za psi pieniądz, czego do dziś (jak wielu innych głupot) darować sobie nie mogę...

Ostatnio zmieniony przez Stasiu 2011-05-04, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Spam
[Usunięty]
:

:
Kiedyś o mało co nie sprzedałem swojej dwuczasowej sławy miałem już ją wystawioną na aukcji, ale na szczęście w porę mi przeszło :grin:

:
spam01 napisał/a:

+1 :lol:

Ostatnio zmieniony przez voli 2011-05-07, 05:22, w całości zmieniany 3 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum