Usuwanie lupki
Odpowiedz do tematu

:
Taka biala jest.Nie wyszlo latwo,ale jak dobije plastikowym koncem noza to wchodzi elegancko.

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Matkoboskodziewico, tych uszczelek nie wolno "dobijać, szkło powinno być wprasowane za pomocą praski, lub czegoś podobnego, dobicie może spowodować minimalne odkształcenie uszczelki a w konsekwencji nieszczelność.

:
Dobra,nastepnym razem bedzie wiec z buta zamiast dobijanie.Albo usiade na koperte :mrgreen:
To bylo bardziej lekkie pukanie Sylwku,nie boj zaby.

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
No ciekawi mnie, co z tego Ci Janku wyjdzie...
Będziesz sprawdzał, czy nie przepuszcza wody?

:
na 61 stronie postów "mój MQJ" jest o zdejmowaniu bezela i uszczelnianiu szkła i nie tylko - polecam czasem wracać do starszych postów

:
Santino napisał/a:
No ciekawi mnie, co z tego Ci Janku wyjdzie...
Będziesz sprawdzał, czy nie przepuszcza wody?

Bede,zrobie standardowy test czyli sama koperta z chusteczka w srodku i do wody :twisted:

:
A jakby tak do korka po Pepsi nalać (do pełna) acetonu i połozyć MQJ tak, aby lupka była w acetonie?
Dało by rade? Nie wiem czy w swoim będe wywalał, zobacze jak wałoże :)

:
Tak się nie da zrobić, zamoczysz szkiełko a wraz z nim uszczelkę z tworzywa, aceton może ją rozpuścić

:
Tutorial z tubki - http://www.youtube.com/watch?v=SzhYmhawDCg

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Darecki
[Usunięty]
:
3 sekundy podgrzał i tak zjechała? :shock:

:
Darecki napisał/a:
3 sekundy podgrzał i tak zjechała? :shock:

Ale przedtem z 10 minut upolityczniał i machał płetwami przed kamerą. I lupka zeszłą bez śladu.
Pewnie sama miała dość...

J. :wink:

:
Svedos napisał/a:
Tak się nie da zrobić, zamoczysz szkiełko a wraz z nim uszczelkę z tworzywa, aceton może ją rozpuścić

O to chodzi zeby nie dotykać innych elemętów zegarka, uszczelek, bezela.
Korek od Pepsi jest za duzy, ale jakis naparstek, albo coś mnijszego np. pusta przestrzeń po lekarstwie w listku z tabletkami :)

:
Akt 1 , Tortury
Akt2 , lupka schodzi ze sceny :)

:
Kurtyna spada i zabija się.

J. :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum