Odpowiedz do tematu
:
Świetny sprzęt
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Fakt.
J.
PS: ale ja jestem cywil; dla mnie to smakuje jak kurczak.
Co innego, jakbys miał gdzie lawetę z patentem panow Nudelmana i Suranowa - o k..., nadszedłby dzień zapłaty...
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-04-27, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Nie, w nosie. |
Fakt.
J.
PS: ale ja jestem cywil; dla mnie to smakuje jak kurczak.
Co innego, jakbys miał gdzie lawetę z patentem panow Nudelmana i Suranowa - o k..., nadszedłby dzień zapłaty...
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-04-27, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
:
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Wow. To się nazywa nabytek Gratki.
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Nu Svedosie raz jeszcze serią ze sprzężonego kaemu - wal się, sam wiesz jak mocno i szczerze Cię hejtujemy!
:
Na tym zdjęciu to chyba jakiś "sabre"
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
swietna maszyna
Ну, погоди!
:
Wy nie wiecie wszystkiego ...
Svedos toto kupił, bo szykuje URZĄDZENIE na apsztyfikantów córkowych ...
Tylko jeszcze ma dylemat, co do tego podłączyć - Nudelman brzmi nieźle, trwają dyskusje na temat : 23 czy 37 ?
Svedos toto kupił, bo szykuje URZĄDZENIE na apsztyfikantów córkowych ...
Tylko jeszcze ma dylemat, co do tego podłączyć - Nudelman brzmi nieźle, trwają dyskusje na temat : 23 czy 37 ?
:
Po co aż taka artyleria ? Zwykła proca też się sprawdza.
A cudownie działa zdanie: "Jak Jej zrobisz jakąkolwiek krzywdę to Ci upierd*** łeb przy samej d***"
ALAMO napisał/a: |
Wy nie wiecie wszystkiego ...
Svedos toto kupił, bo szykuje URZĄDZENIE na apsztyfikantów córkowych ... Tylko jeszcze ma dylemat, co do tego podłączyć - Nudelman brzmi nieźle, trwają dyskusje na temat : 23 czy 37 ? |
Po co aż taka artyleria ? Zwykła proca też się sprawdza.
A cudownie działa zdanie: "Jak Jej zrobisz jakąkolwiek krzywdę to Ci upierd*** łeb przy samej d***"
:
Ja tam mam swój sprawdzony tester na "zięciów", sprawdzam czy wiedzą jak się kosiarkę do trawy obsługuje , a o moje pijawki to ja się specjalnie bać nie muszę, raczej o ich wielbicieli, one dosyć "charakterne som" po Tatusiu
:
Zawsze to lepiej jak "Oko Boga" jest otwarte
:
Co ja mam wam powiedzieć...
Pierwsza 5,5 lat ...
Druga -2,5 miesiąca ...
Trzeba sobie taż taki Gerate urządzić na ogródku Stary będzie, ale konserwowany - uczyni pohybel nawet skuteczniej
Pierwsza 5,5 lat ...
Druga -2,5 miesiąca ...
Trzeba sobie taż taki Gerate urządzić na ogródku Stary będzie, ale konserwowany - uczyni pohybel nawet skuteczniej
:
Odpowiedz do tematu
Pfi, ale "galopanty' tam się tłoczą: jednemu zabrac lizak, drugiemu kopnąć w wózek cobyaż się kaszką zaleje - i spokój.
BTW: nie wiem coby rzekli Nudelman et consortes, gdyby ich po latach oskarżono o spowodowanie wzrostu pogłowia starych panien. Dobra: ludobójstwo, cynizm - w pariadkie, ale COŚ TAKIEGO?
J.
BTW: nie wiem coby rzekli Nudelman et consortes, gdyby ich po latach oskarżono o spowodowanie wzrostu pogłowia starych panien. Dobra: ludobójstwo, cynizm - w pariadkie, ale COŚ TAKIEGO?
J.