Odpowiedz do tematu
:
CCM - był sztywny aż do mojej kuracji zmiękczającej przekazywanej z pokolenia na pokolenie I już ujdzie.
:
Fajna maszynka, naprawdę fajna, a i na ręcę całkiem nieźle wygląda! Swoją drogą, czy Jebajowiec zajmujący się sprzedażą tego cuda juz go nie wystawia czy to okresówki? Bo w wiekszości widzę tylko tę maszynkę w wersji ze złoceniami co mi nie szczególnie pasuje
:
Widzę go w ciągłej sprzedaży za zawrotną cenę $45 z przesyłką...
Od wczoraj zrobił +2 minuty. Nie jest to ST25, i to od razu widać Zobaczymy jak się dotrze!
Od wczoraj zrobił +2 minuty. Nie jest to ST25, i to od razu widać Zobaczymy jak się dotrze!
:
DWIE MINUTY, wyrzuć go natychmiast to jest niedopuszczalne aby Chiński zegarek miał taka odchyłkę
:
Ale najpierw ci mam powiedzieć w którym śmietniku będzie ??
:
nie do śmietnika ! ja bym go ze złością wysłał pocztą --> szczegółowy adres podam w PW
:
Rudolf - najpierw zbyszke Longines, teraz moja Tao ... Wysypisko otwierasz ??
:
Trochę też jestem uzależniony od zegarków , ta skromnie napiszę
:
Mnie się podoba! Gratuluję! Pod balansem widać chyba logo Dixmonta, więc to pewnie DG-3814.
:
Jest dokładnie tak jak mówisz.
Z ciekawostek - wahnik nie kręci się swobodnie, tylko ma takie "skoki" w których wyraźnie się lekko przyblokowuje - mniej więcej co 90 stopni. Śmiesznie to wygląda.
Z ciekawostek - wahnik nie kręci się swobodnie, tylko ma takie "skoki" w których wyraźnie się lekko przyblokowuje - mniej więcej co 90 stopni. Śmiesznie to wygląda.
:
W mojej Mewie jest podobnie...
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał: |
wahnik nie kręci się swobodnie, tylko ma takie "skoki" w których wyraźnie się lekko przyblokowuje |